Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier din argint Sarutul lui Brancusi

180.00 lei

Colier din argint Sarutul lui Costantin Brancusi – o reprezentare iconica a sculpturii marelui sculptor roman.

Succesion Constantin Brancusi © ADAGP, Paris / VISARTA, București, 2024 

Dimensiuni colier: 45cm

Dimensiuni pandantiv: grosime 0.7 mm, lățime 10 mm, înălțime 14 mm;

Produsele sunt autorizate de catre Visarta si indeplinesc toate conditiile necesare in vederea dreptului de autor.

5 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier din argint Sarutul lui Brancusi realizat in atelierul BeatrixColor.Colierul din argint cu pandantiv în forma sculpturii “Sărutul” a lui Brâncuși este mult mai mult decât un simplu accesoriu. Este o piesă de artă purtată la gât, o manifestare a frumuseții și simbolismului. Acest colier nu este doar un bijuterie, ci și o declarație a gustului tău rafinat și a aprecierii pentru arta și estetica subtile.

Simbolistica Colier din argint Sarutul lui Brancusi

Forma pandantivului este o replică atent detaliată a celebrei sculpturi “Sărutul” a lui Constantin Brâncuși. Această sculptură iconică a fost creată pentru a reprezenta iubirea în cea mai pură și simplă formă a sa. Fiecare linie și contur ale pandantivului amintește de gestul tandru și pasional al celor doi îndrăgostiți. Purtând acest colier, îți poți exprima propriile sentimente și pasiuni într-un mod subtil, dar puternic. Este un omagiu adus artei și iubirii în același timp.

Colierul cu pandantiv în forma “Sărutului” poate fi mai mult decât doar o piesă de bijuterie. Poate fi o amintire a iubirii tale sau a unei momente speciale din viața ta. Fie că îl porți în fiecare zi sau doar în ocazii deosebite, acest colier va aduce mereu cu el un mesaj profund de dragoste și frumusețe.

Nu în ultimul rând, să nu uităm importanța lui Constantin Brâncuși în lumea artei. Sculpturile sale au influențat în mod semnificativ arta modernă și au fost recunoscute în întreaga lume pentru simplitatea și profunzimea lor. Alegând să porți un colier cu pandantiv în forma “Sărutului,” te asociezi cu acest artist legendar și devii parte a unei tradiții artistice deosebite.

Acest colier Sarutul lui Brancusi din alama este mult mai mult decât un simplu accesoriu. Este o expresie a frumuseții, iubirii și artei. Poartă-l cu mândrie și adaugă un strop de rafinament și simbolism în fiecare ținută. Este un investiție într-o bucată de artă pe care o poți purta cu tine și care îți va aminti mereu de valoarea esteticii și a iubirii în viața ta.

  • Material: argint
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Saculet de cadou inclus
  • Livrare gratuita prin curier rapid pentru comenzi mai mari de 250 lei.
Back to top