Inele unicat, statement din argint cu cristale naturale de turmalina, agat, onix, labradorit sunt inele absolut remarcabile, lucrate in atelierele BeatrixColor

Sunt inele atemporale, contemporane care cuceresc prin lucratura argintului si nuanțele delicate ale cristalelor care te vor încânta ori de câte ori le vei purta.
Gravate sau cu cristale naturale, inelele din argint, aur sau alama, sunt piese deosebite lucrate in serie limitata.
Subtiri sau late, toate piese handmade, sunt lucrate cu atentie si migala. Vei gasi inele deosebite unice din argint si cristale de rubin, turmalina, onix, citrin, topaz si multe alte cristale naturale. Avem si colectia de inele late din arint, inele gravate sau cu cristale naturale.
Alege din multitudine de bijuterii din aur, sau din argint cu cristale naturale sau perle de cultura . Descoperă o varietate de stiluri, reglabile sau fixe, de la cele mai simple la cele mai spectaculoase tipuri de inele lucrate unicat. Viziteaza colectiile noastre de bijuetrii pe beatrixcolor.ro si comanda cu incredere! Te asteptam cu inele calitative simple sau cu cristale montate in argint 925, alama sau otel inoxidabil.

-15%
inel argint cristal turcoaz
-15%
inel labradorit din argint
IMG 7707
IMG 6356
80.00 lei
Sold: 23
Available: 5
IMG 5164