Ritual de curatare a cristalelor la luna plina

5744
cleanse my feng shui crystals 1274525 02 91f633bb13254249ae0dc9ff246056f5

Cristalele sunt instrumente pe care le folosesc în practica zilnică de îngrijire personală și la crearea bijuteriilor, pe care le gasiti aici. Când luna este plină, ea este la cel mai strălucitor moment, fiind momentul cel mai puternic pentru a elibera ceea ce nu vă mai servește.

Curatam cu apa cristalele, nu si bijuteriile.

Înainte de a vă pune cristalele să se scalde în lumina lunii pline, spălați-le ușor cu puțină apă purificată ( apa cu sare de mare ) cu o zi înainte de luna plină sau chiar in seara cu pricina. Am făcut o practică foarte fundamentală ascultând muzică și cântând mantra AUM ( se canta Oooommmmm) către cristalele mele în timp ce le spăl. Păstrează energia feminină foarte puternică și mă ajută să rămân în clipa prezenta. Cântarea este total opțională, desigur!

In lumina lunii si a soarelui de dimineata.

După ce ai spălat și uscat cristalele, așează-le pe pământ sau pe pervazul camerei tale- pentru baia lor de lună plină. Dacă nu puteți să le așezați direct pe sol, orice suprafață naturală va funcționa. A doua zi, lăsați-le să se încarce câteva ore în lumina soarelui de dimineață. Multe cristale precum Ametist, Acvamarin, Citrin, Fluorit, Cuarț Trandafir și Cuarț Fumat, de exemplu, nu trebuie tinute în lumina directă a soarelui, așa că îmi încarc cristalele doar la răsăritul soarelui.

!!! Atentie daca doriti sa va purificati bijuteriile cu cristale, acestea nu trebuie curatate cu apa si sare inainte, doar mental si ulterior in baia de luna si plina si soare de dimineata.

crystal clearing 33 grande

Încărcați-vă cristalele cu intenții.
Aceasta este una dintre părțile mele preferate ale ritualului, este chiar mai important decât să numim ceea ce vrem să eliberăm. Odată ce aveți toate cristalele purificate, încărcați-le cu intențiile voastre. Încărcarea cristalelor cu energia ta te ajută să rămâni concentrat. După ce sunt încărcațe, este mai bine să nu îi lăsați pe alții să le atinga (cu excepția cazului în care încărcați special pentru munca altora sau a clienților), deoarece vor absorbi energia altor persoane.

Puteți încărca toate cristalele simultan, imaginându-le îmbibate în energie vindecătoare. De asemenea, pot fi încărcate individual sau în grup. Depinde de tine, nu există o modalitate corectă sau greșită de a le încărca, lăsați-vă intuiția să vă fie ghid.

Iată câteva exemple despre ceea ce planific pentru acest ciclu:

Încărcarea cuarțului trandafir cu dragoste pentru a-mi susține relația.
Pietrele pe care le folosesc pentru bijuterii vor fi programate pentru a-și intensifica proprietățile de vindecare.
Cuarț fumuriu cu energie care să mă ajute să rămân impamantata în timpul tranziției către un nou sezon.

Închidere ritualul.
Îmi place să închid ritualul de curățare și încărcare cu rugăciuni de mulțumire. Un simplu mulțumesc Mamei Pământ pentru modalitățile prin care ne susține viața și o plecăciune umilă în fața cristalelor pentru toată munca pe care o fac. Recunoașterea tuturor elementelor care s-au reunit pentru ca aceste instrumente de vindecare să fie sigilate în vibrațiile lor de vindecare ne reamintește să rămânem concentrați asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru inimile noastre. După ce mulțumesc, am ars un pic de salvie, palosanto sau tamaie pentru a aduce mai multă energie pozitivă și a închide ritualul.

Namaste , Beatrice


Lasa mesajul tau aici