Forme de terapie prin cristale

e4e71 7886c968df10713901593acf8beff3f9

Terapia prin cristale sau cristaloterapia se poate manifesta in diferire forme, elementul comun fiind cristalele, care devin instrumente instrumente de amplificare a intentilor tale de tamaduire.
Iata mai jos cateva metode pe care la-ei putea folosi:

Comunicarea cu ingerii
Tine in mana ( sau mediteaza in apropierea) unei celestine sau angelite si concentreaza-te pe intentia ta de a comunica cu arhanghelii si ingerii tai pazitori. Ebident, prezenta cristalelor nu este obligatorie pentru comunicarea cu ingerii. Insa aceste pietre mai sus mentionate sunt atat de conectate cu taramul angelic, incat functioneaza asemenea unor megafoane, dand mai atre volumul conversatiilor tale cu Raiul.

Calatoriile astrale
In calatoriile astrale sau extracorporale, sufletul zburda liber prin Univers,fiind in acelasi timp conectat in siguranta de corpul tau fizic, printr-o coarda divina de argint.
Daca tii in mana sau porti un cristal de apofilita in timp ce meditezi asupra intetilor tale de a porni in acesta calatorie, poti da un start bun intetiei tale si, in acelasi timp, o poti imbogati.

Balansarea chakrelor 
Chakrele sunt principalele centre de energie din corpurile noastre, ce regleaza vitalitatea fizica, starile emotionake si abilitatile spirituale.Atunci cand aceste centre sunt in echilibru,vietile noastre se desfasoara sub semnul armoniei;cand se afla in dezechilibru,haosul incepe sa se manifeste in zona guvernata de chakra cu probleme.Cristalele ne pot ajuta sa ne curatam si sa ne echilibram chakrele.Poti face asta asezandu-te pe jos si plasand urmatoarele cristale pe punctele in care sunt localizate chakrele.Ca varianta, le poti aseza sub patul sau masa de masaj,dupa care te poti intinde.O alta metoda este sa tii pur si simplu fiecare piatra in parte si sa meditezi asupra fiecareia.

Localizare chakra                                                            Cristale corespondente 

Chakra radacina                                                            Granat,Cuart Cenusiu,Hematatita

Chakra sacrala                                                               Ambra,Citrin,Calcit portocaliu

Chakra plex solar                                                          Ochi de tigru, Citrin, Topaz

Chakra Inima                                                                 Cuart trandafiriu, Smarald, Kunzit

Chakra gatului                                                                Acvamarin, Turcoaz

Chakra al treilea ochi                                                     Ametist, Lapis Lazuli

Chakra coroanei                                                              Sugilit, Cuart cuart, Caroit

fragmente Doreen Virtue


Lasa mesajul tau aici