Cum purificam cristalele?

cum purificam cristalele 3

78173af9d9d2f650f8d3ac623707a742

Dacă nu puteţi curăţa imediat cristalul, puteţi neutraliza energia prin purificarea lui.

Iată o cale:
Închideţi ochii. Schiţaţi în minte un aparat de măsură a energiei, o jumătate de disc numerotat de la 0 la 100. Oriunde veţi vedea acul indicator, deplasaţi-l spre stînga, la 0, neutralizînd vechea energie. Acum deplasaţi-i spre dreapta, la 100, şi încărcaţi cristalul cu toată energia voastră. Ţinînd încă ochii închişi, priviţi în jos către talie şi vedeţi un cerc alb de energie. Aceasta este aura sau cîmpul vostru energetic. Lărgiţi acest cerc pînă cînd ajunge la cel puţin 30 cm.

Observaţi cum devine mai strălucitor şi mai pur pînă cînd seamănă cu un glob de cristal de jur împrejurul vostru.
Orice emoţie negativă, ca o săgeată întunecată, atunci cînd loveşte acest ecran se va transforma într-o săgeată albă de energie pozitivă, pe care o puteţi folosi sau transmite altora. Ori de cîte ori veţi ţine cristalul şi vă veţi mări aura aveţi un ecran protector. Orice energie negativă sau dezechilibrată, ca o săgeată întunecată, care loveşte ecranul va deveni albă, energie pozitivă pe care o puteţi folosi sau transmite altora.

1a651c686689dfbbb27fb1ae5222f7af

Continuaţi să măriţi aura pînă cînd întreg cristalul străluceşte de lumină. Acum ieşiţi din
cristal şi intraţi din nou în corpul vostru, întoarceţi-vă în acest timp şi spaţiu.
Deschideţi ochii. După ce vă acomodaţi cu cristalul, puteţi să purificaţi şi cu lumină.
Aşezaţi-vă într-o poziţie confortabilă, cu cristalul în mîna stîngă. Închideţi ochii. Vedeţi
cristalul în faţa dumneavoastră devenind din ce în ce mai mare pînă ajunge cît o casă. Intraţi. Mergeţi şi vă aşezaţi în centrul camerei. Din centrul fiinţei voastre vedeţi o lumină începînd să strălucească.

Pe măsură ce strălucirea devine tot mai intensă, vedeţi cum Lumina se măreşte pînă cînd înconjoară corpul. Se măreşte tot mai mult, umplînd camera. Tot întunericul s-a risipit, deoarece întunericul nu poate exista acolo unde este lumină.
Folosiţi metoda purificării atunci cînd nu puteţi curăţa cristalul cu sare. După curăţare, nu mai lăsaţi pe nimeni să vă atingă cristalul. Aceasta constituie adesea o problemă datorită atracţiei pe care o exercită cristalul pentru alţii, mai ales pentru prieteni şi familie.
Vă sugerăm un procedeu care s-a dovedit eficient. În primele şapte zile, lăsaţi cunoştinţele voastre apropiate să admire cristalul şi să-l atingă. In aceste şapte zile veţi vedea pe cei care se consideră apropiaţi vouă atingîndu-l fără să vă mai ceară permisiunea. După o săptămînă, păstraţi cristalul în sare de mare timp de şapte zile. După aceea nu mai lăsaţi pe nimeni să-l atingă. Dacă totuşi îl atinge cineva, purificaţi-l imediat şi puneţi-l în sare de mare timp de o noapte.
În ziua următoare reactivaţi cristalul prin purificare şi extinderea aurei.
Trataţi cristalul ca pe un prieten adevărat, preţios. Păstraţi-l într-o punguţă confecţionată dintr-un material natural – piele, bumbac, mătase, lînă, in ş.a.m.d. Dacă-l folosiţi la vindecări, spălaţi-l după fiecare şedinţă. Ţineţi-l periodic cîte o noapte în sare atunci cînd vi se pare că s-a supraîncărcat. Dacă devine umed sau lipicios, spălaţi-l bine cu apă şi săpun. Mai presus de toate, ţineţi minte că el este o entitate vie.

Acordaţi-i dragostea şi atenţia voastră iar el vă va răsplăti ajutîndu-vă toată viaţa.

3cf96d249aa35a1601fec9da0fc5d9b6

fragmente: Dael Walker -Cartea Cristalelor


Lasa mesajul tau aici