Proprietatiile cristalului de cuart roz

Gems

Cuart Roz Asocieri

Chakra – Chakra Inimii
Zodiac – Taur, Balanta
Planeta – Venus
Element – Pamant,Apa
Culoare – roz trandafiriu

♥ Dragoste necondiționată ♥ Dragoste de sine ♥ Dragoste de mama ♥ Îngrijire ♥ Bunătate ♥ Prietenie ♥ Dragoste romantică ♥ Dragoste platonica

 

Cuartul roz este piatra iubirii universale. Reface încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată.Cristalul natural de cuart roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova dragostea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea profundă interioară și sentimentele de pace. Calmează și linișteste, ajută la confort în momente de durere. UntitledCuartul roz îndepărtează negativitatea și protejează împotriva poluării mediului, înlocuind-o cu vibrații iubitoare. Încurajează iertarea și acceptarea de sine invocând încrederea în sine și valoarea de sine. Acest cristal întărește și echilibrează inima fizică și sistemul circulator și eliberează impuritățile de la fluidele corporale. Ea grăbește recuperarea, reduce tensiunea arterială crescută, ajută la afecțiuni ale pieptului și plămânilor, vindecă rinichii și suprarenalele și atenuează vertijul. Un bun sprijin energetic pentru cei cu leucemie. Cuartul Roz  are puterea de a crește fertilitatea și de a proteja atât fătul mamă cât și fătul nenăscut de avort spontan.

Decorating your home and office with stone, rock and mineral home accents is a great way to brighten up a […]

Cuartul roz a fost folosit în ritualuri și ceremonii de dragoste de secole, și rămâne piatra romanticului. Un membru al familiei de cuarț, acest cristal este alcătuit din dioxid de siliciu. Are o nuanță dulce moale,  iar culoarea roz este rezultatul micilor incluziuni de fibre roz, cunoscute ca dididumortierite, în piatra care îl împiedică să fie total transparentă. Cuart roz ar trebui să fie ferit de razele solare pentru a nu-și pierde culoarea. Cu o structură cristalină hexagonală, această piatră se formează în mod tipic în specimene mari, dar uneori dezvoltă și clustere mai mici, prismatice. Nu există lipsă de cuart roz, care se găsește în abundență în minele din întreaga lume. Cele mai frecvente surse pentru cuart trandafir sunt în Brazilia, Madagascar, India și Africa de Sud.

Mai jos este unul dintre lantisoarele noastre cu cuart roz. 

Individual_9


Lasa mesajul tau aici