Turmalina neagra – proprietatile cristalului

Proprietati turmalina neagra de protectie si purificare

Cuvinte-cheie: Purificare, protectie

Element: Pamant

Chakra: Radacina

Proprietati turmalina neagra

  • blocheaza energia negativă
  • purifica aura
  • poate îmbunătăți starea de spirit
  • reduce stresul și anxietatea
  • protecție împotriva radiațiilor electromagnetice

Proprietatile turmalinei negre au facut-o populara in randul iubitorilor de pietre si cristale. Desi mai putin atragatoare sub apect cromatic decat alte varietati, Turmalina neagra este una dintre pietrele predilecte pentru utilizarea in scopuri spirituale. Cunoscuta si sub denumirea de Schorl, se prezinta intr-o gama larga de dimensiuni. De la cristale nepaleze cu doua terminatii, care masoara un centimetru, pana la marile cristale braziliene, care cantaresc cateva kg fiecare. Unul dintre cele mai frumoase exemplare provin din Brazilia, Africa, Pakistan si din statul Maine, SUA.

Colier lung cu pandantiv statement cu turmalin neagra ofera protectie; turmalina neagra este cunoscuta pentru proprietatile sale energetice unice
Colier cu turmalina neagra piatra cunoscuta pentru proprietatile sale energetice puternice

Cristalele de turmlina neagra sunt ideale pentru a le asigura protectie psihica celor nevoiti sa lucreze sau sa traisca in locuri sau in conditii dificile. O astfel de piatra purtata asupra noastra poate feri campul auric de dezechilibre, chiar si in prezenta unor energii distructive. Stim cu totii ca deseori ne intalnim cu indivizi sau situatii care emana “vibratii negative”. Este foarte adevarat ca si noi insine emitem uneori astfel de vibratii. Cristalele de turmalina neagra actioneaza ca niste aspiratoare eterice, curatandu-ne de negativitate si de dizarmonie, atat pe noi, cat si mediul ambiant. In plus, atunci cand aceste influente nu constituie o problema, Turmalina neagra poate oferi un nivel ridicat de purificare care contribuie la ridicarea gradului de constiinta.

Cum folosim turmalina?

O alta aplicatie a Turmalinei negre este legata de purificarea eterica. Daca purtam o astfel de piatra in buzunar, o tinem in mana in timpul unei meditatii sau dormim cu ea sub perna, vom avea parte de o doza invioratoare de purificare a campului auric si a tuturor dimensiunilor corpului eteric. Efectul de curatare poate chiar sa reverbereze pana la nivelul corpului fizic. Este recomandabila folosirea acestor cristale si pentru a alunga gandurile negative, anxietatea, furia si sentimentul lipsei de valoare. Purificarea pe care o realizeaza Turmalina neagra este puternica si constituie o energie de care avem toti nevoie in asemenea vremuri dificile.

Turmalina neagra in combinatii cu alte cristale

Energiile protectoare ale Turmalinei negre pot fi amplificate prin combinarea cu Jais, Obsidian, Grant andradit negru, Cuart fumuriu, Sugilit, Charoit si Ametist. Insusirile sale de impamantare pot fi sporite de Hematit.

Pandantiv cerc cu lantisor de argint si cristal de turmalina neagra cu proprietati energetice unice

Turmalina neagra este una dintre pietrele cardinale ale vremii noastre. Ea are capacitatea de a transforma si a purifica energiile negative, prefacandu-le in energie utilizabila. Acest lucru este important mai ales cand ne activam complet capacitatile psihice si empatice. Turmalina neagra actioneaza pentru a ne proteja campul energetic impotriva atasamentelor, a entitatilor si a reziduurilor energetice.

Turmalina neagra este totodata o piatra cu proprietati electice si poate fi folosita pentru a purifica si a regla componenta electrica si celalalte sisteme energetice ale corpului. Este deosebit de utila pentru persoanele care se confrunta cu niveluri ridicate de stres la munca sau acasa. Eu am folosit-o cu succes in tratarea clientilor pentru a combate stresul excesiv, anxietatea sau comportamentul obsesiv.

Un colier cu cristale energetice ofera protecție împotriva radiațiilor electromagnetice

Acesta piatra are proprietati de impamantare si este una dintre cele mai eficiente geme pentru crearea unui circuit de imapantare cu campul energetic al Pamantului.

 

Spiritual Turmalina neagra ofera o cale de impantare pentru aducerea Luminii in planul terestru.

Emotional Acest aliat ne ajuta sa ne eliberam de comportamentul obsesiv sau compulsiv si de anxietate si tendinta cronica de a ne face grji.

Fizic Turmalina neagra contribuie la purificarea corpului de toxine si deseuri. Poate sprijini eliminarea din organism a metalelor grele si a substantelor polunate din mediu.

Afirmatie Alung toate atasamentele negative dinlauntru meu si din afara. Sunt purificat, ancorat si centrat asupra Pamantului.


Lasa mesajul tau aici