Piatra soarelui- Cristalul bucuriei

piatra soarelui cristalul bucuriei 4

Colier_4.JPG

Piatra Soarelui cristalizeaza in sistem triclinic si de obicei formeaza agregate compacte. Culorile acesteia variaza de la portocaliu la rosu-brun, prezentand inlcuziuni stralucitoare. Numele de „Piatra Sorelui” provine de la culoarea sa calda si de la inlcuziunile stralucitoare ale acesteia, toate acestea ducandu-ne cu gandul la Soare. Depozite de Piatra Soarelui se gasesc in India, Canada, Norvegia, Rusia si Statele Unite ale Americii.

Colier_7

Piatra Soarelui este o piatra  a puterii personale, a libertatii si a constiintei extinse. Dintre toate pietrele din lume, aceasta reflecta cu adevarat calitatile Luminii Solare – deschidere, bunavointa, caldura, tarie, claritate mentala si promptitudine, dar si abilitatea de a-i binecuvanta pe ceilalti. Acestea sunt calitatile dorite de cei care conduc, iar Piatra Soarelui poate aprinde „Focul Conducerii” in cei care o poarta. Aceia care simt chemarea catre carmuire vor gasi in Piatra Soarelui ajutorul necesar de a gasi convingerile interioare pentru a inainta. Aceia care sunt tinuti pe loc de frici si de dubii vor descoperi ca Piatra Soarelui disipeaza sentimentul de nevrednicie care ii tine de la a deveni cei care sunt cu adevarat. Piatra Soarelui emana un spectru larg de energii pozitive, iar atunci cand rezonam complet cu aceasta piatra, vom simti ca am descoperit Cornul Abundentei la propriu. Piatra Soarelui da nastere la sentimentul de abundenta pe toate planurile si ne sustine in manifestarea prosperitatii, dar ne si ajuta si sa dobandim cunoastere si intelepciune.

Piatra Soarelui energizeaza a doua si a treia chakra, stimuland nu doar sentimentul de conducere si vointa, dar si creativitatea si sexualitatea. Combinarea acestor energii aduce experiente aventuroase, inovative si pline de bucurie in viata sentimentala, dar si in cea artistica. Aceasta este o combinatie de mare exuberanta care place oricui.

Piatra Soarelui este aliatul elementului Foc care poarta frecventa Razei Solare, reprezentand conducerea iluminata si abilitatea de a utiliza cunoasterea si intelepciunea pentru Binele Superior al tuturor. In trecut, conducerea a insemnat folosirea puterii pentru castiguri personale egoiste sau pentru asuprirea liberului arbitru al celorlalti. Piatra Soarelui nu promoveaza acest tip de conducere. Conducerea promovata de aceasta piatra reprezinta abilitatea de a ne asuma responsabilitatea pentru binele comun. Nu este vorba despre asumarea puterii, ci mai degraba despre asumarea reponsaibilitatii contopite cu vointa de manifestare a celui mai inalt potential al Spiritului pe Pamant. Piatra Soarelui ne invata ca aceasta conducere reprezinta pozitionarea noastra in serviciul celorlalti si nu asuprirea celorlalti si folosirea lor in scopuri egoiste.

piatra soarelui.Piatra Soarelui are abilitatea minunata de a ne arata dorintele pornite din egoism. Este o piatra excelenta de folosit in relatiile de afaceri, datorita abilitatii sale de a dezvalui adevaratele motivatii atat ale Sinelui, dar si ale celorlalti si de a expune reaua-credinta.

Piatra Soarelui este o piatra luminoasa si confera bucurie, pofta de viata si ascute intuitia. Cand viata pare ca si-a pierdut farmecul, Piatra Soarelui ne reda bucuria de a trai si iubirea de sine. Purifica toate chakrele si le incarca cu lumina si cu energie, permitand Sinelui real sa iasa la iveala cu bucurie. In timpul meditatiei, dar si in viata de zi cu zi,  aceasta piatra ofera o conexiune profunda cu Lumina si cu puterea de regenerare a Soarelui.

Colier_11

 

Piatra Soarelui este extrem de utila pentru eliminarea „string-urilor” care ne tin legati de alti oameni, indiferent daca acestea sunt infipte in chakre sau in aura. Aceste „string-uri” se pot manifesta in plan emotional sau mental si pot avea ca sursa parintii, copiii sau partenerii posesivi. Piatra Soarelui transmite cu iubire aceste energii posesorului lor si este extrem de eficienta pentru taierea legaturilor energetice. Daca avem dificultati in a spune „Nu!” si daca ne sacrificam in permanenta de dragul celorlalti, ar fi bine sa purtam la noi intotdeauna o astfel de piatra. Aceasta elimina codependenta si confera putere personala, independenta si vitalitate. In plus, elimina tendinta de a taragana si de a amana.piatra soarelui.,;

In plan spiritual, Piatra Soarelui ne invata sa ne folosim prorpiile abilitati in serviciul celorlalti. Este o piatra a abundentei, care ne ajuta sa realizam in planul fizic propriile dorinte.

In plan emotional, Piatra Soarelui incalzeste si stimuleaza corpul emotional. Ne ajuta sa transformam furia in energie, judecatile in bucurie. Aceasta piatra ridica nivelul vibrational al oricui intra in contact cu ea. Piatra Soarelui actioneaza ca un antidepresiv si alunga starile proaste. Este cu deosebire eficienta in cazul tulburarilor afective sezoniere, aducand lumina in intunericul iernii. Ii ajuta pe cei care se simt discriminati, dezavantajati sau abandonati sa se detaseze complet. Elimina inhibitiile si sentimentul esecului, amplificand stima si increderea de sine. Incurajeaza optimismul si entuziasmul, conducand de multe ori la schimbari pozitive ale cursului evenimentelor. Chiar si cei mai incorigibili pesimisti reactioneaza pozitiv sub influenta Pietrei Soarelui.

 

EFECTE TAMADUITOARE.

Piatra Soarelui incalzeste corpul fizic si imbunatateste metabolismul, digestia si piatra soarelui;.,;vitalitatea. Sustine echilibrul sistemului endocrin si ajuta la vindecarea problemelor reproductive provocate de dezechilibrele hormonale. Piatra Soarelui stimuleaza puterea de autovindecare, regleaza sistemul nervos autonom si armonizeaza toate organele. Trateaza durerile cronice de gat si ulcerele stomacale. Are efecte extraordinare in cazul tulburarilor afective sezoniere si alunga orice forma de depresie. Piatra Soarelui poate fi folosita pentru a crea o retea de cristale in jurul corpului, caz in care elimina problemele cartilagiilor, ale reumatismului si orice alte dureri.

POZITIONARE. Daca purtam un inel cu Piatra Soarelui pe mana stanga, mana receptiva, aceasta ne ajuta sa primim ceea ce avem nevoie si ce ne dorim mai mult. Purtat pe mana dreapta, acesta ne ajuta sa canalizam puterea vindecatoare pe care o putem folosi in ajutorul celorlalti. Purtata ca pandantiv, in dreptul inimii, Piatra Soarelui aliniaza intelepciunea inimii cu aspiratiile mintii. Meditand cu o astfel de piatra pe cel de-al treilea ochi, ne ajuta sa vedem cele mai potrivite masuri pe care trebuie sa le luam in orice situatie, in totala concordanta cu Sinele Superior si cu nivelul de evolutie spirituala catre care aspiram. Daca este plasata pe plexul solar, aceasta piatra scoate la lumina emotiile reprimate si le transmuta. Piatra Soarelui are efect maxim daca este utilizata la Soare.


Lasa mesajul tau aici