CELESTITA

celestita 5

 

Este impregnata cu esenta domeniilor celeste. Din punct de vedere mineralogic, Celestita este un sulfat de strontiu, cu duritatea cuprinsa intre 3 si 3,5. Cele mai mari cantitati de Celestita se gasesc in S.U.A. si Anglia. Ea apare sub forma de monocristale, Clustere si geode, colorate in albastru palid. Faciliteaza puterea pacificatoare si claritatea mentala mai mult decat oricare dintre Pietrele albastre. In pofida asemanarii sale cu un Cuart albastru, este moale, fragila si sensibila la caldura. Daca este lasata la soare mai mult timp, se decoloreaza, chiar pana la incolor.

thumbnail 5

Celestita ne transmite un mesaj de adevar si incredere, spunandu-ne ca adevarata noastra siguranta poate fi descoperita doar prin deschiderea mentalului spre vastul ocean spiritual intrezarit intre incercarile si tribulatiile fiecarei vieti. Plasata in dreptul celui de-al treilea ochi, ea transmite coexistenta pasnica si interactiune armonioasa cu toate aspectele creatiei. Odata impresionata copia sa in mental, devine o posibilitate reala ce poate forme fizice tangibile.

d4fd60af3e54f63e676920acf4f9b8d2

Intrucat albastrul azuriu este asociat chakrei gatului, Celestita isi dovedeste utilitatea si cand este purtata in dreptul acestui centru energetic. Meditand cu Celestita, purtand-o, dormind cu ea, aceasta va facilita „racirea” unui mental supraactiv, va calma emotiile infierbantate, va relaxa muschii tensionati in urma transmiterii sensului adevarat al pasivitatii. Prezenta sa puternica, iubitoare, pacifista, face din ea un companion de incredere, un prieten de nadejde in aceasta perioada de trecere ce incheie actualul secol.

thumbnail 6

fragmente: CRISTALOTERAPIA de Dan Seracu

poze: Pinterest

 


Lasa mesajul tau aici