Politica de confidentialitate *(denumit in continuare ‘Acord’) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 *(denumit in continuare ‘Regulament’)

RAW JEWELLERY S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 5, Str. Amurgului, Nr. 22, Bl. P3, Sc. 1, Et. 2, Ap. 41, Cod Identificare Fiscala 39846243, Inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J40/17327/2018 denumita in continuare OPERATOR sau BEATRIX COLOR, in calitate de administrator al acestui site, anume www.beatrixcolor.ro , va informam urmatoarele :

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
a) Date privind adresa de livrare : Tara (Country), Judet (State), Oras (City), Adresa (Address – Strada, Numar Strada, Numar Apartament, Complex, Unitate) Cod Postal (ZIP/Postal Code), Nume (Last Name), Prenume (First Name);
b) Date identificare client : Adresa Email, Nume (Last Name), Prenume (First Name), Telefon (Mobile Phone, Home Phone);
c) Informatii optionale : Data de nastere (Date of Birth), Companie (Company).

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus este pentru a putea onora comenzile dumneavoastra in calitate de cumparator si indeplinirea obligatiilor legale, precontractuale si contractuale aferente acestui demers.

Art. 2.2. Concret, Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal pentru a :
a) Face demersurile necesare plasarii/modificarii/retragerii unei comenzi, inclusiv comunicari prin email, sau prin trimiterea formularului de contact din pagina de Contact, sau pentru crearea contului de client (la cerere) pentru comenzi ulterioare mai rapide;
b) Organiza comanda asociind produsele dorite pentru pregatirea si executarea livrarii, asigurarea drepturilor dumneavoastra legale si contractuale prin identificarea ulterioara a comenzii, a produsele ce au compus-o, a titularului comenzii;
c) Acolo unde este cazul, transmite curierului produsele din comanda dumneavoastra impreuna cu datele personale necesare livrarii;
d) Asocia comenzile anterioare cu dumneavoastra in calitate de Client facand astfel posibila oferirea de bonusuri, discounturi sau alte privilegii in functie de relatia contractuala sau campaniile noastre promotionale;
e) Face rapoarte interne pentru evaluarea campaniilor noastre de marketing si promovare si pentru o mai buna pozitionare pe piata in domeniul nostru de activitate;
f) In cazul abonarii la newsletter-ul nostru, pentru a va trimite noutati, stiri, promotii sau discounturi.
g) Indeplinirea unor obligatii legale, daca este cazul, la cererea institutiile si autoritatilor in domeniu, sau automat daca legea prevede astfel de obligatii (exemplificativ, cum ar fi asigurarea si exercitarea dreptului de retragere, de garantie etc.);

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la pasul de finalizare a comenzii sau crearea unui cont de utilizator prin intermediul site-ului si sunt necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.

Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, utilizare si divulgare partiala (numai in cazul transmiterii produselor prin serviciile de curierat).

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :
a) Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopurilor mentionate la Art 2.2. Literele A, B, C din prezentul Acord;
b) Art. 6 Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. Conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Literele D, E si F din prezentul Acord;
c) Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopului mentionat la Art. 2.2. Litera G din prezentul Acord;

Art. 3.2. Completand prezentul formular de contact confirmati ca ati citit si ca va dati acordul expres pentru prelucrarile datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Literele D, E si F din prezentul Acord, conform temeiului legal mentionat la Art. 3.1. Lit. B;

Art. 3.2.1. In ce priveste Consimtamantul mentionat la Art. 3.2. , va informam ca, conform Art. 7.3. din Regulament, acesta poate fi retras oricand.

Art. 3.2.2. Daca nu doriti sa oferiti consimtamantul mentionat, pentru ca este necesara totusi confirmarea ca ati luat la cunostinta prevederile prezentului acord de confidentialitate, de indata ce bifati ca ati luat la cunostinta si ca sunteti de acord cu prevederile acestui acord ne puteti suna sa ne informati ca nu doriti sa fiti persoana vizata in cazul prelucrarilor mentionate la Art. 3.1.B (adica sa prelucram datele conform Art. 2.2. D, E, F). Sau puteti face comanda telefonic si in acel moment ne puteti transmite ca nu doriti ca datele oferite sa fie prelucrate in modurile descrise in Art. 2.2. D, E și F.

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art.4.2. Nu vom divulga, pune la dispozitie, distribui datele dumneavoastra. Singurele doua moduri in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati sunt: a) firmei de curierat sau persoanei fizice desemnate de noi pentru transportul coletului aferent comenzii; b) in cazul indeplinirii unor obligatii legale.

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1., confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor noastre sau sunteti chiar potentialul beneficiar.

Art. 6. Alte drepturi si informatii privind prelucrarile de date cu caracter personal

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 36 luni de la data trimiterii comenzii/ crearea contului de cumparator / solicitarii informatiilor/serviciilor noastre, perioada ce va curge de la data ultimei comenzi facuta de dumneavoastra.

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date, formularul de contact sau comanda (dupa caz) nu va fi trimisa respectand astfel alegerea dumneavoastra in calitate de persoana vizata. Motivul netrimiterii este acela ca nu putem executa serviciile dorite fara aceste informatii sau nu ne putem indeplini cu buna credinta obligatiile fazei precontractuale sau viitoarele obligatii contractuale.

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa. In fapt, nu exista niciun proces decizional automat.

Va asiguram ca BEATRIX COLOR a luat masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru siguranta informatiilor furnizate si ca va respecta cu strictete prezentul angajament. Pentru exercitarea drepturilor prevazute la Art. 6 ne puteti contacta folosind adresa de email : gdpr@beatrixcolor.ro sau scriindu-ne pe adresa sediului nostru mentionata la inceputul acestui document.