Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

4409
Colier Zen 150.00 lei

Colier pandantiv Turmalina neagra naturala

89.00 lei

Pandantiv turmalina neagra si colier snur la baza gatului.

Turmalina neagra protejeaza impotriva telefoanelor mobile, a radiatilor, a atacurilor psihice, a farmecelor si a deochiului, pe scurt, a energiilor de orice fel. Poarta acest colier cu pandantiv turmalina neagra atat pentru estetica lui deosebita cat si pentru efectul de protectie oferit.
Striatile turmalinei NEGRE amplifica curgerea energiei. De aceea, aceasta piatra este ideala pentru vindecare, energizare si eliminarea blocajelor.

Snur reglabil negru cu accesorii din argint si turmalina neagra naturala bucati.

5 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Turmalina neagră emite energie de protecție și echilibru, absorbind și neutralizând radiațiile electromagnetice nocive din mediul înconjurător. Purtarea unui pandanativ turmalina iti oferind o protectie importanta, în fiecare zi. La nivel psihologic, turmalina ajuta la intelegerea de sine, dar si la mai buna intelegere a celorlalti oameni. Este si un puternic vindecator la nivel mental, echilibrand cele doua emisfere cerebrale si transmuta tiparele mentale in tipare pozitive.

Elimina gandurile negre si promoveaza o atitudine detasata si obiectiva, care favorizeaza gandirea clara si rationala. Turmalina este o piatra samanica ce confera protectie in timpul ritualurilor. Poate fi folosita pentru ghicitul in globul de cristal. In mod traditional, a fost folosita pentru a indica faptasii crimelor sau pe cei care au provocat necazuri, indicand de asemenea directia buna in care trebuie sa mergi.

Afla efectele purtarii unui pandantiv turmalina neagra in acest articol.

  • Material: argint,tr neagra
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie/Saculet de cadou inclusa
Back to top