Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Pachet Feminitate Ritual- Unelte pentru Zeita-

250.00 lei

Pentru a nu uita sa fim femei, pentru a ne oferi timp liber suficient, pentru a ne conecta cu puterea feminina si cu Mama Pamant, ca a noastra creativitate sa fie pusa in valoare.

Am creat acest pachet pentru fiecare femeie care isi doreste sa fie mai mult si sa faca mai putin, sa iesim din energia masculina, sa invatam sa spunem nu si sa ne dam mai mult timp noua.

Fiecare femeie este o magica si are puteri magice, trebuie doar sa intrii in fluxul natural al Creatiei, sa fii una cu Natura, cu astrele si atunci totul se va alinia si iti vei intelege destinul si menirea vietii tale, doar da-ti timp.

Pachetul contine tot ce ai nevoie pentru a intra in fluxul Natural al Mamei Pamant.

Dupa efectuarea comenzii vei primi pe email in format pdf , toate instructiuile de care ai nevoie pentru a pune in pratica acest ritual.

Poati face acest ritual atunci cand simti, cel mai bine este la luna noua caci vei fi ajutata si de puterea Lunii.

Sper ca iti va fi cu folos ! 🙂

 

 

5 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Ce contine pachetul:  saculet de in natural, ceai natural, lumanare din ceara de albine naturala, sare de baie cu flori si uleiuri esentiale, cristal cuart roz, salvie de ars naturala, bratara din cristale naturale de rodocrozit si aur filat, rugaciune pentru pace.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Pachet Feminitate Ritual- Unelte pentru Zeita-"
Back to top