Mesajul cristalului de Celestit

 

Culoare: Albastru Translucid

Proprietati curative: Acest cristal te asista in evolutia spre nivelurile superioare ale constiintei si aduce un plus de luciditate si asumare a adevarului personal. Serveste, de asemenea, drept intrument de comunicare in connexiunea cu ingerii.

Mesaj: ” Ca mesajer angelic, functionez asemenea unui conductor ce amplifica vibratia rucagiunilor in acest plan. Miscandu-ma intre dimensiuni, ajut la integrarea nivelurilor constiintei si asist la ascensiunea spre domeniul gratiiei Parasidiace,Ma gasesti la cei care accepta ca ingerii sunt aici si acum iar pe cei inzestrati cu intuitie ii initiez la un nivel constient.
Comunicarea cu divinul este un drept din nastere, iar intuitia sau calauzirea angelica este valabila pentru toata lumea.Este o alegere care, in ultima instanta, defineste aptitudinea sau atentia, manifestandu-se prin semne discrete care creeaza interactiunea. De asemenea, sunt un cristal al adevarului personal. Lucrand cu mine in timpul meditatiei, usile pana atunci inchise ti se vor deschide: vei vedea esenta Sinelui tau Superior si vei invata cum sa scoti la suprafata toate darurile ascunse in tine. ”

Arhangheli: Gabriel si Raguel


Lasa mesajul tau aici