Mentinerea cristalelor in stare activa

Cristalele au nevoie de purificari si reincarcari regulate. Stabileste-ti o ” zi a cristalelor” pe luna, in care sa iti purifici toate cristalele, incarcandu-le la soare sau la lumina lunii, astfel incat sa te poti conecta mai usor la ele, lasandu-le totodata sa iti ridice frecventa personala de vibratie. Un alt lucru pe care il poti face in ziua respectiva este sa meditezi cu cristalele tale, pentru a vedea daca au ceva sa iti transmita.

Atunci cand nu te folosesti de ele, pastreaza-ti cristalele intr-o cutie sau intr-un sertar.Cristalele rotunjite pot fi pastrate impreuna intr-un saculet, caz in care este bine sa strecori printre ele un carneol pentru a le purifica energetic. Cristalele mai delicate trebuie pastrate insa separat.

Daca ai fost atras de acest articol, atunci ti se potriveste carneolul in momentul de fata.

Vibratie:telurica
Este un cristal cu o energie foarte puternica.Ca piatra de amuleta, se considera ca protejeaza si aduce noroc.Inspira succesul in afaceri si aduce abundenta.Impamanteaza si ancoreaza in realitatea prezenta.Protejeaza impotriva maniei si resentimentelor.Amplifica fertilitatea si creativitatea.Te incarca continuu cu energie.

Tine un astfel de cristal in masina pentru a te proteja de enervarea la volan. Plaseaza un altul la usa de la intrare pentru a atrage abundenta.

iti recomanda o bratara cu carneol


Lasa mesajul tau aici