Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Manunchi de Salvie Alba pentru ars

25.00 lei

Manunchi de Salvie Alba pentru fumigatii
Acest mănunchi de salvie albă a fost cules manual și uscat sub razele soarelui, în concordanță cu tradiția amerindiană, unde salvia era foarte des folosită pentru purificare.
În ritualuri, salvia este foarte folositoare pentru protecție împotriva tuturor formelor de energie negativă. Este de asemenea arsă pentru a purifica spațiile sacre și uneltele magice. Este utilizată pentru a aduce înțelepciunea, claritatea, a atrage banii și oferă ajutor în vindecarea corpului, minții și a sufletului.
Fumigațiile cu salvie curăță spațiul din jur de toate reziduurile, emanațiile toxice și de energiile negative adunate, pentru a grăbi echilibrarea și curățarea spirituală.

Este o practică veche folosită intens de amerindieni, precum și în Orientul mijlociu. Ei credeau că fumul se agață de tot ce este malefic într-o casă și risipește apoi, afară, pe ferestre toate relele, demonii, bolile, influențele necurate, sentimentele negative care te împiedică să îți găsești liniștea: tristețea, nervozitatea, fricile, panica, neîncrederea și regretele.

Folosește mănunchiul de salvie într-un ritual simplu, spunând o rugăciune sau pur și simplu gândindu-te în liniște la sănătatea ta și a familiei tale, la lucrurile bune pe care vrei să le atragi în viață.
Dimensiuni: lungime aprox 10 cm, grosime aprox 3 cm 

40 în stoc

Cantitate
Share pe
Back to top