Telepatia si Cristalele de Cuart

 

883cf 11899564 1647821432139757 1124934610 n

Se cunoaste faptul ca in Atlantida formatiunile de Cristale erau folosite in special cu rol in stocarea si transmiterea informatiilor.Bineinteles tehnologiile care aveau la baza folosirea Cristalelor nu se opreau doar aici, se pare ca folosirea lor irationala a dus pana la urma la prabusirea unei intregi civilizatii.

Egiptenii au folosit si ei cu scop de transmitere a datelor Cristalele de cuart.S-a emis ipoteza ca marile piramide erau placate cu Cristale, in varful lor fiind fixat un cristal de cuart de mari dimensiuni ce avea ca scop emiterea unui flux energetic de mare putere;de altfel Cristalul de cuart este folosit si astazi atat in industria informaticii, cat si in industria militara…

928d2

Cristalele de Cuart au marea proprietate de amplificare si transmitere a informatiilor.Acest fapt poate da o utilitate deosebita acestor Cristale in transmiterea de date si informatii la distanta prin procesul telepatic,mai precis, prin folosirea a doi subiecti, un emitator si un receptor compatibili, realizand intre ce doi o cale de comunicare extrasenzoriala.O compatibilitate foarte ridicata se inregistreaza intre copiii gemeni, de asemenea o compatibilitate ridicata exista intre mama si copil.
In acesta forma de transmitere Cristalul joaca un rol de amplificator de energie. Aceste informatii se transmit sub forma de imagini. Nu uitati, atunci cand lucrati cu un Cristal, cel mai important mijloc de comunicare este imaginea, crearea unei imagini si pastrarea acesteia cat mai clara prin forta mentala, pe tot parcursul transmisiunii se creeaza premisele unui experiment reusit.


Lasa mesajul tau aici