Programarea cristalelor I

 

cf851 tumblr nng0ebrbc61utb5eyo1 1280

Roaga cristalul sa lucreze cu tine

Cristalele sunt niste fiinte foarte intelepte, care au o perspectiva mult mai vasta decat a noastra, dar daca nu le cerem sa colaboreze cu noi, de unde ar putea sti ele ce dorim sa faca pentru noi?
Acestea fiind spuse, eu nu le cer niciodata cristalelor mele sa faca anumite lucruri foarte specifice, caci nu doresc sa le limitez functiile cu perspectiva mea terestra limitata.
De aceea, le cer doar sa lucreze pentru binele meu suprem si pentru cel al celorlalti oameni implicati, si sa faca ceea ce trebuie pentru cresterea mea personala si spirituala, dupa care adaug intotdeauna ” fa acest lucru sau ceva mai bun ” sau ” ceea ce este necesar “.
Sunt constienta ca exista situatii in care ma simt blocata si din care mi-as dori sa ies, dar care reprezinta niste lectii din care am ceva de invatat. De aceea, iesirea prea rapida din ele ar insemna ratarea unei oportunitati.Prin urmare, prefer sa fiu spirjinita de cristalele mele in timp ce trec prin schimbarile necesare si nu imi doresc ca acestea sa ma ajute sa evit complet aceste experiente.
Un moment-cheie in terapia cu cristale este programarea cristalelor.
Succesul activitatii noastre cu cristalul respectiv depinde de capacitatea noastra de a-i transmite obiectul concret pe care vrem sa-l atingem, iar acest lucru nu se obtine decat stabilind de la bun inceput o relatie armonioasa cu acest microcosmos cristalin, dedicandu-i timpul necesar.

b5ba1 large2b252822529

In primul rand, e bine sa va intrebati ce anume inseamna”programarea unui cristal”.
In terapia cu cristale, programarea presupune initial intrarea in rezonanta energetica cu cristalul cu care urmeaza sa lucrati; in mod esential, reprezinta momentul in care stabiliti niste legaturi foarte stranse cu acest obiect din lumea minerala.
Prin programare comunicati cristalelor care este intentia, obiectivul care v-a adus acolo, care poate fi vindecarea unei boli, depasirea unui obstacol sau a unei tulburari de ordin emotional sau psihic ori, pur si simplu, nevoia de protectie.
E posibil sa nu stiti cum anume a fost utilizat cristalul inainte de a ajunge la voi, care e ” poveste ” lui, mai precis cu cine a intrat in contact. In acest caz, nu veti cunoaste nici circumstantele de mediu in care s-a aflat cristalul sau daca cineva l-a programat, iar aceea ” programare ” e in continuare activa.
Din aceste motive, daca doriti ca acel cristal sa va fie cu adevarat de folos, urmatorul pas pe care ar trebui sa il faceti este sa il purificati si sa il programati.

8eb77 11324929 391712107694702 1763233125 n

Programarea si incarcarea cristalelor 

Tinerea in mana a unui cristal si focalizarea asupra lui timp de cateva momente, dublata de o intentie constienta, il programeaza si il incarca.

~ Daca stii ce doresti de la cristalul tau, tine-l intre palme.

~Concentreaza-te asupra lui si roaga-l sa colaboreze cu tine pentru a-ti indeplini scopul in maniera optima posibila, punandu-se la unison cu acesta.

~Daca ti-ai stabilit clar intentia, detaseaza-te de ea. Concentrarea continua asupra ei reprezinta o fortare a energiei, care nu conduce niciodata la rezultate optime.

dd7df 11848913 145115009159647 1594078245 n


text: deagostini /judy hall 
poze: tumblr 


Lasa mesajul tau aici