Ce cristale ti se potrivesc cu adevarat ?

fef98 6d02b438b68025450d2574fa38962c87

Iti propun sa incepem explorarea noastra analizand pe scurt structura cristalelor. In esenta, un cristal este un manunchi de energii si minerale ordonate intr-o matrice tridimensionala. Fiecare tip de cristal are propriul sau tipar geometric, cu planuri sau fete simetric aranjate si cu o compozitie chimica speciifica.

Desi par solide, cristalele ( ca orice alt lucru din universul fizic ) nu sunt altceva decat o suma mica de particule ce vibreaza intr-un spatiu urias, aparent gol.
Oamenii din antichitate, dar si cei moderni obisnuiti sa lucreze cu cristale , afirma ca acest spatiu nu este propriu zis gol, ci este umplut cu energie divina sau cu constiinta.

Orice om sincer interesat de cristale a trait experienta unui cristal care ” ii face cu ochiul “. Este suficient sa intre intr-un magazin de cristale sau pe un site de internet ca sa constate ca un cristal anume il atrage in mod deosebit privirea. Daca ti se intampla asa ceva, acesta este cristalul potrivit pentru tine.Nu trebuie sa fie neaparat cel mai mare, cel mai frumos sau cel mai scump dintre toate. Nu conteaza daca este in stare buna, slefuit sau fatetat. Cu siguranta, acesta este cristalul care te poate ajuta cel mai mult in plan personal.

Asadar, intra intr-un magazin de cristale si vezi care dintre acestea iti face cu ochiul. Acesta fiinta pura te-a asteptat pana acum ca sa lucreze cu tine. A sosit timpul.
O alta posibilitate consta in a folosi o metoda de tip radiestezie sau ina contempla cristalele pe care le ai deja in colctia ta. Indiferent ce metoda alegi, incepe intotdeauna prin a-ti deschide chakra-ele palmelor si de a-ti dezvolta radacina.

Chakra-ele palmelor
Daca doresti sa stabilesti un contact maxim cu cristalele, exista un lucru foarte simplu pe care trebuie sa il faci, si anume sa iti deschizi chakrele din centrul palmelor, sensibile la energie. Desi sunt putin cunoscute, aceste chakre sunt cheia vindecarii cu mainile, dar si a lucrului cu cristalele.

~ Deschide-ti si inchide-ti palmele ( strange pumnii) de mai multe ori.

~ Uneste-ti palmele, cu degetele intinse.

~Flexeaza-ti degetele si deschide-ti usor palmele, apoi uneste-le din nou.

~Repeta miscarile de mai sus de mai multe ori, pana cand simti furnicaturi la nivelul palmelor, ca si cum intre ele s-ar forma o sfera de energie. Aceste senzatii arata faptul ca chakra-ele palmelor tale incep sa se deschida.

~ Deschide-ti de fiecare data chakra-ele palmelor inainte de a alege sau de a lucra cu un cristal.

2796e 35fe077fe1e5d4a557dc355a8fd1cd6b

fragmente din cartile lui Judy Hall


Lasa mesajul tau aici