Ce cristale sa folosesti in dieta ta de slabire?

ce cristale sa folosesti in dieta ta de slabire 4
 d8eb0ceefa19ac7bfca74c6c1552964b.jpg
Există două versiuni ale dvs. atunci când sunteți pe o dietă. Există versiunea care radiază cu încrederea în sine că ați luat o decizie sănătoasă pentru corp și viață. Și apoi, tu ești cealalta – cea care lasă poftele să vorbească. Chiar și atunci când înțelegeți în mod conștient că retragerea de la bunele prăjeli și dulciuri poate avea efecte toxice asupra stării tale și a personalității tale, e greu să te oprești din nebunie când acele pofte te controleaza.Doar recunoașterea influenței pe care aceste alimente nesănătoase o are asupra dvs. este suficient pentru a vă susține decizia de a vă lăsa în cele din urmă. Ca și în cazul tuturor dietelor, este vorba de reprogramare.

 Ti-ai programat mintea și corpul să te aștepți la anumite maxime declanșate de alimente. Când eliminați aceste alimente corpul vostru vă va anunța că este timpul să “hraniti bestia”  Mai degrabă decât să vă supuneți acestor solicitări, înlocuiți maximele nesănătoase cu cele sănătoase. Meditația și exercițiile fizice sunt  cele mai bune alternative la creșterea rapidă  pe care le obține energia dvs. din nutriția săracă. Pentru a ajuta la reprogramarea acestor obiceiuri, cristalele pentru pierderea in greutate vor ajuta la stabilirea unor noi modele, la cresterea mentalitatii mintii si la imbatranirea raspunsurilor emotionale, astfel incat sa nu faceti ravagii in jurul vostru in aceasta perioada de tranzitie.

Cele mai bune cristale sunt cele cu o energie de mare vibrație care sunt în acord cu motivația, pozitivitatea, stabilirea intențiilor, ruperea ciclurilor negative și aducerea stabilității emoționale. Folosirea combinațiilor acestor pietre va ajuta la creșterea ratei de succes a dietei.

b6d2fcb457fc9341d1625cb3d33460b8

Creați elixire din cristal pentru a face din “bautul de apa” mai multă distracție!
Când sunteți pe dieta, mai ales dacă încercați să tăiați zahărul, veți dori să beți multă apă. Aceasta va ajuta la eliminarea toxinelor și rehidratarea corpului. Adesea, o dorință pentru zahăr este de fapt corpul tău care vă semnalizează că are nevoie de apă. Îmbunătățiți această practică de hidratare creând elixire de apă cristalizată, în funcție de tipul de intenție pe care doriți să-l evocați în acea zi. Ne place să folosim cuart sau cuarț clar în elixirurile noastre. Țineți-vă cristalele în mâini, închideți-vă ochii și vizualizați-vă obiectivele și intențiile pentru această zi. Vedeți cristalele care îți umple corpul cu o lumină roz și albă plină de iubire. Puneți-le într-un borcan cu apă filtrată și puneți-le în soare timp de două până la patru ore pentru a absorbi energia. Apoi, bucurați-vă de apa voastră cristalizată!

PS:  Este important să ștergeți energia trecutului și să începeți să creați un spațiu proaspăt unde se pot forma noi obiceiuri și intenții.

c5fd956ed8eafa328924dbb7a238c146

Includeți cristalele într-un antrenament de yoga.
O metodă de a încerca este să utilizați o combinație de cristale în timpul antrenamentului yoga. Yoga este minunata pentru perioadele de transformare, deoarece atenția asupra respirației diminuează concentrarea minții asupra urgențelor nesănătoase. Utilizați cristale pentru lumină și pozitivitate la capul covorului de yoga.Acestea vor include selenita, pentru eliminarea tuturor negativității care apare în timpul detoxifierii și a fluoritului pentru o tranziție liniștitoare de la haos în claritate mentală și emoțională. În partea de jos a covorașului, plasați cristale pentru stabilitate: onix negru pentru protecție energetică, un hematit pentru împământare sau turmalină neagră pentru eliberare.

PS: În timpul savasanei (relaxarea), așezați un ametist peste cel de-al treilea ochi pentru relacare profunda.

b6d2fcb457fc9341d1625cb3d33460b8

Meditează cu cristale pentru a te motiva să te ții de drumul cel bun.
O altă opțiune este meditația cu cristale pentru motivație și reprogramare. O combinație de cristale care este potrivită în special pentru armarea cu dietă este apatitul, selenit și piatra soarelui:

Piatra Soarelui:
Un cristal pentru împuternicire, sunstone este minunata pentru a privi poftele trecutului și izbucnirile emoționale și pentru a stabili un nou plan de viață.

Apatit albastru:
Această bijuterie va fi un ambreiaj în înfrângerea momentele de iritabilitate care apar adesea în timpul dietei. Nu numai că vă va aprofunda meditația și determinarea, ci va crește capacitățile de manifestare.

Selenit:
Adesea, una dintre cele mai dificile părți ale creării unui regim alimentar sănătos este emoțiile care apar în perioada inițială, când corpul tău se adaptează schimbărilor. Întoarceți-vă la selenită ca prieten de încredere pentru a vă menține înainte. În fiecare noapte, relaxați-vă energia și corpul emoțional cu energia selenită.

PS: Meditează cu aceste trei cristale pentru scăderea în greutate prin culcare și plasarea  de selenită peste piept, piatra soarelui la chakra plexului solar și ținând o bucată de apatit albastru în fiecare mână.

 

sursa


Lasa mesajul tau aici