7 cristale pentru noi inceputuri

holding amethyst stone 1296x728 header 1

 

 

d5c7a2fd0c8c990b2f17218317a02809
În această postare, va dezvăluim cristalele de top pentru noile începuturi, inclusiv pentru noi locuri de muncă, mutare in casa noua, noi începuturi și renașteri. Să începem!


Vine un moment în viața fiecăruia când simt chemarea pentru un nou început, pentru o schimbare, sau poate anul nou: un nou început, o tranziție sau renaștere. Dacă ți-as spune că există cristale pe Pământ pentru a facilita tocmai asta?Cum pot ajuta cristalele la noile începuturi?

Cristalele și noile începuturi merg împreună într-unul din două moduri: fie amplifică și ghidează o schimbare existentă care are loc, fie ajută la facilitarea apariției unor noi oportunități de schimbare.

Poate că, căutați să aduceți o schimbare în mediul dvs. de acasă sau simțiți că o schimbare de peisaj, în ceea ce privește locul de muncă, este locul în care se îndreaptă conștiința voastră. Aceste schimbări mari in viață tind să vină cu o doză naturală de neliniște și incertitudine, așa că cristalele pot ajuta și la medierea emoțiilor care vin odată cu noile începuturi.

Cristalele lucrează prin vibrații și au capacitatea de a se adapta la energia utilizatorului pentru cel mai mare beneficiu al acestora. Când se formează sub Pământ, aceste roci petrec secole combinându-se cu minerale naturale și elemente energetice. Acest lucru le oferă o sarcină vibrațională: una care este în mod natural mult mai mare decât vibrația unei ființe umane.În metafizică, așa ceva atrage asemenea. Aceasta înseamnă că obiectele cu vibrații înalte pot atrage experiențe cu vibrații înalte în viața noastră, așa cum cristalele aduc lucruri precum noroc, dragoste, oportunități și chiar protecție.

Un cristal nu poate garanta că toate schimbările care au loc în viața voastră apar la capătul pozitiv al spectrului, dar vă pot ajuta să vă încadrați referința într-o lumină pozitivă, indiferent de manifestarea fizică.

Noile începuturi sunt asemănate cu vibrația aventurii. În general, sunt incitanți și plini de energie potențială, cu toate acestea, există și cazuri de noi începuturi neașteptate care pot provoca un sentiment de durere. Pierderea unei persoane dragi tinde să transforme o persoană într-un spațiu al unui nou început, chiar dacă nu căutau neapărat să aibă această experiență.

Așa cum există cristale pentru entuziasm, la fel există și cristale pentru durere. Așadar, faceți un bilanț exact cu ce fel de schimbare vă confruntați, astfel încât să puteți căuta o piatră cu proprietăți potrivite.Cum să folosiți cristalele pentru noi începuturi?

Modul în care vă folosiți cristalele pentru schimbare va depinde în întregime de stilul și nevoile dvs individuale de viață. Cu toții ne confruntăm cu schimbări foarte diferite în orice moment, ceea ce face ca majoritatea situațiilor să fie complet subiective.

Primul pas este de fapt să vă selectați cristalul pentru noile începuturi. Vă veți alătura multitudinii de potențiali cumpărători care caută pe internet cea mai bună piatră pentru nevoile lor și veți citi nenumăratele proprietăți disponibile. Citește cu atenție și permite-ți să devii sensibil la ceea ce rezonează cu inima ta. Logica poate fi lăsată la ușă atunci când vine vorba de vindecarea cu cristale.

Când o descriere a unui cristal sună mai puțin credibilă, mergeți mai departe! Aceasta pur și simplu nu este piatra pentru tine, iar cea potrivită își va face loc în conștientizarea ta dacă îi dai spațiu pentru a face acest lucru.

Odată ce aveți cristalul în posesia voastră, este important să îi acordați timp pentru a vă adapta în mod corespunzător la energia voastră existentă, astfel încât voi doi să puteți începe să lucrați împreună într-un fel de parteneriat co-creativ. Ajută să păstrați piatra cât mai aproape de corpul fizic, astfel încât bijuteriile din cristal sau pietrele mici  sunt însoțitori fantastici.

Dacă noul început pe care îl căutați se aplică întregii dvs. gospodării, atunci cristale mult mai mari pot fi afișate în zonele comune unde pot lucra cu spațiul în general și cu toți cei care îl locuiesc. Cristalele au devenit o bijuterie pentru decorul interior.

Dacă noul tău început este o călătorie personală, vei beneficia de lucrul unul la unul cu piatra ta. De exemplu, dacă ați investit într-un cristal pentru interviul de angajare cu speranța că va aduce noroc în ziua cea mare, tineti piatra în palmă în timpul meditației de dimineață în zilele sau săptămânile premergătoare respectivului interviu. Concentrați-vă intenția astfel încât piatra să știe exact ce rezultat doriți și astfel încât să poată funcționa pentru a facilita acel rezultat în consecință.

Dacă meditația nu îți vine în mod natural, este în regulă. Puteți, de asemenea, să vă apropiați de cristalul dvs. plasându-l în paharul pe care îl folosiți de obicei pentru a bea apă sau folosind o sticlă de apă din cristal. Piatra va încărca orice lichid care o atinge și va transmite vibrații benefice prin restul corpului pe măsură ce bei.

Rețineți că nu toate cristalele iubesc sa stea in apă; unele chiar se dizolvă! Verificați întotdeauna înainte de a purifica sau spăla o piatră.

Cristale pentru un nou loc de muncă

Kyanit-Cianit/Disten

Începerea unui nou loc de muncă sau încercarea de a obține un nou loc de muncă este un proces care face chiar și cei mai încrezători oameni considerabil vulnerabili în stadiile incipiente. Este un teritoriu care necesită o cale clară de comunicare în orice moment; a nu spune ceea ce vrei să spui cu adevărat nu va face decât să îngreuneze un nou loc de muncă pe termen lung.

De aceea lucrăm cu pietre albastre. Ele sunt conectate la energia luminii albastre a chakrei gâtului și ajută la facilitarea comunicării clare și conștiente în orice moment, chiar și atunci când se simte incomod să facă acest lucru.

Kyanitul este o piatră versatilă care vă va ajuta să rezistați impulsului de a forma legături emoționale inutile în primele etape ale unui nou loc de muncă. Adesea suntem atât de orbiți de entuziasmul oportunității, încât suntem influențați în tipare nesănătoase din prima zi, iar acestea pot fi foarte greu de stăpânit pe măsură ce timpul trece.

Această piatră reduce, de asemenea, sentimentele de inadecvare. Te încurajează să ocupi spațiu și să nu fii prea preocupat de ceea ce alții pot crede despre tine sau despre abilitățile tale.

Chryscolla

Decizia de a părăsi un loc de muncă pentru a urma un altul necesită o cantitate semnificativă de motivație și inspirație. Adesea stăm prea mult timp în medii care nu ne servesc din cauza energiei stagnante care nu a putut să se miște prin centrii chakrelor noastre.

Chryscolla este unul dintre cele mai bune cristale care te ajuta sa mergi înainte, deoarece deblochează chakrele și reîncarcă centrii energetici. Adesea, această experiență este însoțită de inspirația de care are nevoie pentru a face unele schimbări în mediile de acasă, de serviciu sau romantice.

În ciuda faptului că este un motivator puternic, criscola este, de asemenea, o piatră incredibil de calmantă. Îl face pe cineva curios despre ceea ce îl motiveaza, ce îl inspiră și îl împinge pe utilizator spre interior pentru a găsi aceste răspunsuri.

Cristale pentru mutare

Amazonit

Schimbarea nu este ceva pentru cei slabi de inimă. Este nevoie de acțiune, risc și voință, toate acestea fiind calități pe care amazonitul este capabil să le faciliteze.

Mișcarea este un pas în direcția neobișnuitului; uneori este direcția pe care o dorești, iar uneori vine fără prea multă alegere. În orice caz, această experiență trebuie să fie întâmpinată cu un nivel de speranță și succes, motiv pentru care amazonitul este un aliat fantastic.

Curajul este o parte importantă a oricărei mișcări semnificative; amazonitul are rădăcini în curaj și vă ajută să faceți față noilor provocări cu o mentalitate pozitivă și aliniată la scopul sufletului vostru. Acest lucru aduce mai puțină confuzie și îndoială experienței de mutare, deoarece avem tendința de a pune la îndoială fiecare decizie pe care o luăm în cazul în care este una greșită.

Ține această piatră lângă pat în timp ce dormi, astfel încât vibrațiile să poată lucra cu energia creierului tău în timpul somnului. Acesta este momentul în care ești cel mai deschis la recablare și vei simți beneficiile pe măsură ce zilele tale continuă să se desfășoare.


Ametistul Brandberg este o piatră specială. Este compus din ametist, cuarț fumuriu și cuarț limpede, ceea ce îl face tripla amenințare a lumii cristaline. Acestea sunt trei formațiuni de piatră cu vibrații foarte înalte.

Piatra este extrasă în Namibia și își ia numele de la Munții Brandberg.

Să te îndepărtezi poate fi o faptă imposibilă dacă cineva încă are legături sau atașamente nesănătoase. Minții îi place să ne păcălească să fim mereu preocupati de ceva sau cineva.

Ametistul Brandberg va expune utilizatorului aceste neadevăruri, ajutând să elimine cu compasiune orice fel de legaturi, deschizând calea pentru noi începuturi cu o minte neînlănțuită.

Dacă trauma sau frângerea inimii este un motiv pentru care este necesară o mutare, această piatră va ajuta, de asemenea, la vindecarea a ceea ce s-a întâmplat, astfel încât puterea reînnoită să poată ajuta.Opal de foc

O mișcare reușită necesită fluxul energiei aerului și pasiunea energiei focului. Opalul de foc strălucitor lucrează asupra creativității și energiei tantrice.

Este o concepție greșită comună că energia tantrică este pur sexuală, cu toate acestea, aceasta este de fapt o forță pe care o folosim în fiecare zi pentru a ne construi o viață din pasiune și nu din pasivitate. Chiar și cei mai timizi dintre indivizi nu vor putea nega fluxul înnăscut de progresie pasională pe care o stimulează un opal de foc în interiorul lor.

Îndepărtarea inhibițiilor este un atribut cheie pentru orice mișcare mare. Opalul de foc nu tolerează îndoiala de sine, nesiguranța sau lipsa iubirii de sine. Vă va ajuta să faceți față mediului în schimbare fără teamă.

Această piatră este cea mai bună atunci când este pusă în bijuterii. Este un cristal foarte personal care este de mare beneficiu atunci când este ținut aproape.

Cristale pentru o casă nouă

Calcit
Când intrați sau creați un nou spațiu acasă, este de maximă importanță ca cineva să fie într-o mentalitate echilibrată și aliniată. Energia pe care o aduceți într-o casă nouă la început va stabili standardul pentru ceea ce urmează să fie atras în spațiu în viitor.

Calcitul este cunoscut drept piatra de sprijin universal și are o multitudine de utilizări și proprietăți. Scopul final cu calcitul este perspectiva: vezi lucrurile clar? Sunt intențiile tale aliniate cu inima ta?

Există un sentiment de încredere care vine din lucrul cu calcitul. Există o serie de variații diferite ale acestei pietre și toate sunt minunate pentru noile începuturi. Preferatele noastre includ calcitul galben, calcitul verde și calcitul de miere.
Labradorit

Labradoritul este o altă piatră mistică care lucrează cu tărâmurile superioare, astfel încât să putem naviga mai bine pe acesta inferioară.

Motivul pentru care labradoritul este benefic pentru oricine își face o casă nouă este că este o piatră de transformare intensă. Acest cristal ajuta în transformarea energiei vechi în vibrații noi, proaspete. Nu există niciun motiv pentru a transporta bagajele unui spațiu vechi într-unul nou; un nou început este o oportunitate de care ar trebui să profităm de fiecare dată.

Aceasta este, de asemenea, o piatră a forței, a perseverenței și a companiei generale. Labradoritul ne va ajuta să cerem ajutor atunci când avem cea mai mare nevoie de el, ceea ce ne este la îndemână în timpul unei mișcări mari sau în decorarea unui spațiu nou. Vrea să ne lărgim perspectivele și să devenim mai deschiși la schimbare. S-ar putea chiar să fii obligat să scapi de tot mobilierul de acasă și să începi de la zero!

Namaste !  
ca78dddb71d0f5b9606ceada2d9655b7

 


Lasa mesajul tau aici