5 cristale pentru Anul Nou

5 cristale pentru anul nou

Care sunt intențiile dvs. pentru anul 2018?

17530c2cca3f22f5e563b85bdc53a287

Renunțați la zahăr, începeți propria afacere, mutati-va într-un oraș nou, cultivați mai multă dragoste de sine, obțineți o promovare, creați mai multă abundență, renunțați la slujbă, începeți o practică de meditație sau practică yoga, călătoriți în lume … orice este, un instrument puternic care vă sprijină și vă ajută să creați spațiul pentru a vă manifesta intenția. Fluxurile de energie în care se îndreaptă atenția dvs si  cristalele vă pot ajuta să vă redirecționați energia spre intenția dvs.

Mantra mea personală pentru noul an este de a face mai puțin si sa las ca lucrurile sa se intample- ca o reamintire că cu cât mai mult permit, cu atât mai mult primesc. Aceste cristale vă vor ajuta să permiteți, să creați spațiu și să vă manifestați.

Sodalit
Sodalitul este o piatră pentru chakră gatului, care vă ajută să  vorbiți adevărul, să creați armonie și pace interioară și să vă conectați la intuiție. Îți mărește încrederea și stima de sine ajutându-te să te cunoști la un nivel profund, care este esențială pentru stabilirea intenției. Cum poți stabili intenția dacă nu știi care este cea mai mare dorință a sinelui?

Cuart de stanca 
Cuartul este o piatră de putere. Potrivit Bibliei Crystal Judy Hall, “cuarțul este cel mai puternic vindecător și amplificator de energie de pe planetă.” Această piatră vă amplifică vibrațiile energetice, așa că asigurați-vă că vă aflați într-un spațiu în care credeți că intenția voastră vine la voi când îl folosiți.

Obsidian
Acest cristal este perfect pentru noul an, deoarece este vorba despre renunțarea la obiceiurile negative și convingerile limitate pentru a crea oportunitatea pentru o nouă energie și schimbare. Este, de asemenea, o piatră pentru chakra rădăcină,este o completare mare a tuturor schimbărilor pe care le poate aduce.

Citrinul este o piatra pentru chakra plexului solar, pentru intarirea puterii personale.Este stiut ca acesta piatra aduce abundenta in viata dvs, bucurie si optimism maxim.

Piatra Lunii este o piatra a noilor inceputuri, este recomandata mai ales pentru femei, le intareste feminitatea acestora, ajuta sa ne linistim si sa ne concentram pe scopurile pe care le avem in plan.

 

Va doresc un an nou fericit plin de bucurii, abundenta si stari de calm interior !

Namaste


Lasa mesajul tau aici