Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Lantisor argint cu simbol FOC si piatra soarelui

150.00 lei

Lantisor din argint cu pandantiv de 2 cm cu simbolul Foc si cristale de piatra soarelui. Lantul din argint este lung de 41cm.

Un lantisor lung care va schimba complet aspectul tinutei tale! Acest lantisor lung superb cu pandantiv original si piatra soarelui este o bijuterie care nu va trece neobservata. Simbolul alchimic pentru foc este reprezentat de un triunghi in picioare care arata ca o flacără sau un foc de tabara.
Potrivit lui Platon simbolul reprezintă cald și uscat. Piatra soarelui si elementul Foc sunt asociate culorilor roșu și portocaliu. Poarta acest lantisor din argint si Piatra Soarelui daca esti nascuta intr-una din zodiile asociate cu elementul Foc: leu, berbec si sagetator.

1 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

    Acest lantisor cu simbolul primordial pentru Foc împodobit cu cristale de piatra soarelui va scoate in evidenta orice tinuta. Purtarea bijuterilor cu Piatra Soarelui aduce pasiunea, interesul si creativitatea in viata ta. Poarta o bijuterie cu acest cristal a carui energie te ajuta sa fii mai optimist si sa te bucuri mai mult de viata.

    Proprietatile bijuteriilor cu Piatra Soarelui

    Piatra soarelui iese la lumina din interiorul lavei vulcanice atunci cand aceasta se erodeaza datorita expunerii la elementele naturii. De aici asocierea acestui cristal cu descoperirea unor talente ascunse care, odata valorificate, va pot aduce prosperitate materiala. Se spune ca Piatra Soarelui poarta noroc in competitii, va protejeaza de cei care va seaca de energie sau resurse financiare si va face sa va impotriviti persoanelor ce incearca sa va exploateze. Piatra Soarelui este o piatra a puterii personale, a libertatii si a constiintei extinse. Dintre toate pietrele din lume, aceasta reflecta cu adevarat calitatile Luminii Solare – deschidere, bunavointa, caldura, tarie, claritate mentala si promptitudine, dar si abilitatea de a-i binecuvanta pe ceilalti. Acestea sunt calitatile dorite de cei care conduc, iar Piatra Soarelui poate aprinde „Focul Conducerii” in cei care o poarta.
  • Material: argint si piatra soarelui
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Saculet inclus
Back to top