Tu pe ce degete iti tii inele? Afla ce semnifica asta…

cfbc7 13664405 1128328617223697 197882002 n
Dragostea pe care femeile o au pentru bijuterii nu mai reprezinta un secret, e chiar un aspect foarte bine cunoscut.

 

Când ne alegem bijuterii și accesorii, putem dezvălui o multitudine de informații despre personalitatea noastră. Totuși, ce este mai important și esențial în acest sens este cum porți aceste piese. Degetele pe care se poartă inelele pot dezvălui multe despre ce tip de persoană ești și ce caracter ai. 

 

  Ca si accesorii, inelele sunt purtate pe diferite degete in functie de model sau situatie…Te-ai intrebat vreodata de ce verigheta este purtata pe degetul inelar in foarte multe culturi? Sau te-ai intrebat daca a  purta inelul pe un anumit deget poate avea o semnificatie profunda? Raspunsul este da!

 

 

 

 

 

82e83 p2190525
 
1. Inelele purtate pe degetul mare

 

 

În Grecia Antică, degetul mare era asociat cu demnitatea masculină și cu prezervarea puterii bărbătești. Acesta era motivul principal pentru care se purta inelul pe degetul mare. În zilele noastre, se spune că cei care poartă inelul pe degetul mare sunt persoane care încearcă să fie sigure pe sine în orice situație. Această caracterizare se aplică bărbaților. În ceea ce privește femeile, purtarea inelului pe degetul mare ar putea semnala faptul că au unele caracteristici masculine, cum ar fi persistența și încăpățânarea.

 

 

Pe de altă parte, ar putea semnala nesiguranță sau nemulțumire în ceea ce privește aspectele intime ale vieții.

 

 

Corelând cu yin și yang, semnificația inelelor purtate pe degetul mare drept este reprezentată de dorința de a ne impune voința și dorințele în fața celorlalți, pe când inelul pe degetul mare stâng e caracterizat de o natură flexibilă a unei persoane și de abilitatea de a se supune voinței celorlalți cu ușurință.

 

 

 Pentru a deveni mai convingator in impunerea punctului de vedere, poarta pe acest deget de la mana activa un inel subtire de argint. Cele mai potrivite pietre pentru acest deget al mainii pasive sunt granatul, rubinul, si carneolul. Aceste pietre te fac mai putin predispus sa te lasi convins cu usurinta de persoanele manipulative.

 

 

 
 
c413d 97
 
2. Inelele purtate pe degetul arătător

 

 

Inelele purtate pe degetul arătător, purtate în special la mâna dreaptă, demonstrează dorința de putere. Acestea sunt, de asemenea, un simbol al unor trăsături de caracter precum discreția. În ceea ce privește semnificația inelelor purtate la mâna stângă, putem vorbi despre simboluri precum dorința de a încerca să pari ceea ce nu ești, megalomanie și inclinația către isterie. Abilitatea de a conduce este tot o caracteristică a degetului arătător.

 

 

Corelarea cu yin și yang se face în acest caz astfel: inelul purtat pe degetul arătător yin simbolizează dorința de a conduce, pe când cel purtat pe degetul yang semnifică faptul că ești pregătit să accepți îndrumarea altora. În ceea ce privește asocierea astrologică, merge mână în mână cu Jupiter, care simbolizează putere și autoritate.

 

 

 Cele mai potrivite pietre pentru intarirea acestui aspect sunt topazul, ametistul si lapis lazuli albastru.

 

 

 
 
 
d606a pb131102
 
3. Inelele purtate pe degetul mijlociu

 

 

Degetul mijlociu este locul perfect pentru a purta un inel cu care vrei să te lauzi. 

 

 

Datorită localizării sale centrale, degetul mijlociu este adesea asociat cu o balanță, care este simbolic conectată cu Saturn.Degetul mijlociu denota valorile si responsabilitatile tale. Un inel purtat pe acest deget indica faptul ca purtatorul ia viata in serios si stie sa discearna intre ce e bine si ce e rau. Daca inelul este purtat pe mana pasiva, e semn ca purtatorul este o persoana serioasa si responsabila. Cele mai potrivite pietre pentru degetul mijlociu al mainii active sunt piatra lunii si cuartul roz. Aceste pietre intaresc echilibrul personal in toate aspectele sale.

 

 

 
 
6845c 106
 
4. Inelele purtate pe degetul inelar

 

 

După cum știți deja, semnificația inelelor purtate pe inelar evidențiază statutul familiei sau al unei doamne. Conform credinței vechilor egipteni, există un nerv care pornește din inelar, până în inimă, de aici și tradiția de a purta verigheta pe inelar. Acele doamne care nu sunt căsătorite și totuși poartă inele pe degetul inelar demonstrează că în subconștient vor să-și schimbe statutul cât mai curând posibil, în același timp încercând să-i convingă pe cei din jurul lor că sunt bine. Acestea dau dovadă de romantism și de caracterul visător al lor.

 

 

Daca nu esti casatorit, purtarea unui inel de aur cu pietre colorate pe acest deget al mainii pasive atrage pasiune si iubire.

 

 

Acest deget este asociat simbolic cu Luna.

 

 

 
 
ba7a4 efdfcd25f29ebb1d052afadad14888f4
 
5. Inelele purtate pe degetul mic

 

 

Acesta este semnul caracteristic pentru oamenii extraordinari. Este simbolul unui caracter artistic și creativ, având calități precum elocvență și putere de convingere. Inelele purtate pe degetul mic dau, de asemenea, semne de viclenie și de inventivitate. Se crede și că cei care poartă astfel inelul știu să se poarte cu persoanele dificile.

 

 

Inelul de pe degetul mic yin exprimă abilități precum sociabilitatea, care este folosită frecvent atunci când vrei să obții ceva de la oameni. În ceea ce privește degetul mic yang, abilitățile de a fi condus cu ușurință și de a asculta tot ce spun ceilalți pot fi observate. Degetul mic este cel mai des asociat cu planeta Mercur.

 

 

Cele mai potrivite pietre pentru imbunatatirea aspectelor legate de comunicare (pe mana pasiva) sau de intuitie (pe mana activa) sunt chihlimbarul, citrinul si piatra lunii.

 

 

 

 

Absenta inelelor:
Daca iti displac inelele sau pur si simplu nu te incanta purtarea de astfel de bijuterii, cel mai probabil esti un spirit liber. Esti impulsiv, nu-ti place sa fii constrans de oameni si de imprejurari, si abordezi problemele de viata in mod sistematic, pas cu pas.
4ac35 pc150014

 

 

 

Lasa mesajul tau aici