Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Inel lat cu munti din cupru sau alama Mountain Lover

85.00 lei

Inel lat realizat din alama sau cupru avand simbolul muntilor gravat de-a lungul lui.
Acest model “Mountain Lover” este dedicat celor care iubesc natura si muntii.

Inel lat de 1.2 cm din alama sau cupru cu gravare manuala. 

2 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Inel lat cu munti “Mountain Lover” – O Declarație de Dragoste pentru Natura și Munte

În lumea agitată în care trăim, în care suntem mereu în goană și sub presiunea zilelor aglomerate, avem nevoie de o amintire constantă a ceea ce ne conectează cu frumusețea și liniștea naturii. Inelul lat din cupru, cu simbolul muntilor gravat de-a lungul lui, este acea amintire, o declarație de dragoste pentru natură și pentru munte. În cele ce urmează, voi prezenta atât motivele estetice, cât și cele simbolice care te vor convinge să îți îmbraci degetul cu acest inel cu totul special.

Primul lucru care te va captiva când vei privi acest inel este estetica sa unică. Realizat din cupru, un metal cu o frumusețe rustică și caldă, acest inel este o operă de artă în sine. Suprafața sa netedă și lucioasă este un cadru perfect pentru simbolul muntilor, care este gravat cu o atenție deosebită la detalii. Contururile muntelui, crestele și văile sunt redate cu maiestrie astfel încât să poți purta această minunată panoramă naturală la degetul tău.

Semnificația Simbolică: Inel lat cu munti Mountain Lover

Pe lângă frumusețea sa, Inelul “Mountain Lover” are și o semnificație profundă. Simbolul muntilor reprezintă mai mult decât o imagine a naturii. El întruchipează curajul, rezistența și dorința de a te ridica mereu mai sus în fața provocărilor vieții. Munții au fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru cei care iubesc aventura și explorarea.

Atunci când porți acest inel, îți amintești de conexiunea ta cu natura și de puterea ta de a depăși obstacolele. Este un simbol al perseverenței și determinării tale, o amintire că, indiferent cât de dificilă poate fi călătoria, poți să te ridici deasupra vârfurilor munților. Este, de asemenea, un omagiu adus frumuseții naturii și un angajament în a o proteja și iubi în continuare.
Afla mai multe despre beneficiile purtarii bijuteriilor de cupru in articolul de aici.

  • Material: alama, cupru
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie de cadou inclusa
Back to top