Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Inel lat din argint Domnișoara Pogany

200.00 lei

Inel lat din argint gravat cu Domnisoara Pogany, creat in atelierul BeatrixColor.

Succesion Constantin Brancusi © ADAGP, Paris / VISARTA, București, 2024 

Inel lat de aproximativ 12mm

Inelul este reglabil, marimea intre 51 si 55.

Produsele sunt autorizate de catre Visarta si indeplinesc toate conditiile necesare in vederea dreptului de autor.

5 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Inelul lat din argint gravat cu simbolul Domnișoara Pogany – o bijuterie incântătoareBijuteriile nu sunt doar simple accesorii, ci și expresii ale personalității și ale gusturilor noastre estetice. Gravat cu simbolul celebrei sculpturi “Domnișoara Pogany” de Constantin Brâncuși, inelul este o alegere deosebită. Cu un simbolism puternic, acest inel este o alegere ce emană rafinament și profunzime. Aduce împreună două elemente ale artei – sculptura și bijuteria – într-o combinație perfectă.

Fiind lat, inelul oferă un impact vizual puternic, adăugând o notă de eleganță și substanță oricărui outfit. Inelul lat are capacitatea de a atrage privirile și de a evidenția măiestria bijutierului care l-a creat.

Simbolistică inel lat din argint Domnisoara Pogany

Dar ceea ce-l face cu adevărat special este gravura sa. Celebrul simbol al Domnișoarei Pogany. Sculptura lui Constantin Brâncuși este o operă de artă iconică, recunoscută în întreaga lume pentru simplitatea și eleganța sa. Acest simbol, inspirat de frumusețea umană și de formele naturii, este adesea interpretat ca o reprezentare a feminității și a evoluției spirituale.

Purtând acest inel, veți purta simbolismul și profunzimea acestei opere de artă remarcabile. Acesta poate fi o amintire constantă a frumuseții și a armoniei pe care o putem găsi în lumea din jurul vostru. Si în propriul suflet. În plus, simbolul “Domnișoara Pogany” poate servi ca sursă de inspirație pentru a vă aminti să apreciați frumusețea din viața de zi cu zi și să căutați armonia în tot ceea ce faceți.

Inelul lat din argint gravat cu Domnișoara Pogany este mai mult decât o bijuterie. Este o bijuterie care vă permite să vă exprimați individualitatea și aprecierea pentru arta universală. Fie că îl purtați în fiecare zi sau la ocazii speciale, acest inel va adăuga o notă de sofisticare și profunzime la stilul vostru personal.

Acest inel lat din argint cu simbolul Domnișoara Pogany este o alegere remarcabilă pentru oricine apreciază arta. Acest inel nu este doar o bijuterie, ci și o poveste. O poveste care vă poate însoți în fiecare zi și vă poate inspira să apreciați frumusețea din jurul vostru într-un mod mai profund. Este o alegere care vă va încânta și vă va însoți cu grație de-a lungul vieții voastre.

Material: argint
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclusa

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Inel lat din argint Domnișoara Pogany"
Back to top