Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Inel din argint gravat Zeita

150.00 lei

Inel din argint gravat Zeita, creat in atelierul BeatrixColor.

Inel marime reglabila, intre 50-54

Pentru marimi mai mari se poate lucra la comanda, dureaza intre 2-3 saptamani si se adauga la pret in jur de 25lei.

Descoperă frumusețea și feminitatea subtilă a unui inel din argint unic, gravat cu cuvântul “Zeita” și flori delicate. Acest inel minimalist este o declarație subtilă a puterii și încrederii feminine, menit să trezească în fiecare femeie adormită zeița interioară.

5 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Inel din argint gravat Zeita creat in atelierul BeatrixColor.

Descoperă frumusețea și feminitatea subtilă a unui inel din argint unic, gravat cu cuvântul “Zeita” și flori delicate. Acest inel minimalist este o declarație subtilă a puterii și încrederii feminine, menit să trezească în fiecare femeie adormită zeița interioară. Zeita – un cuvant pe care noi, femeile l-am uitat, in fiecare dintre noi se afla acesta zeita adormita.
Ea trebuie trezita la viata prin energii feminine ale florilor, uleiurilor esentiale, cristalelor, cuvintelor pozitive, naturii.

Fabricat din argint de cea mai înaltă calitate, inelul este creat cu grijă și atenție la detalii. Designul minimalist subliniază eleganța sa, oferindu-i o notă de rafinament subtil. Forma sa simplă și liniile curate se îmbină armonios cu gravura artistică a cuvântului “Zeita” și florilor subtile.

Gravura cuvântului “Zeita” pe acest inel nu este doar un simplu text, ci o amintire subtilă a esenței divine din fiecare femeie. În fiecare dintre noi se află această zeiță adormită. O forță misterioasă și puternică care așteaptă să fie trezită. Cuvântul “Zeita” amintește de importanța și noblețea femeilor, aducând în prim plan feminitatea și înțelepciunea lor interioară.

Florile delicate gravate alături de cuvântul “Zeita” adaugă un farmec subtil inelului. Simboluri ale frumuseții interioare, florile sugerează creșterea, înflorirea și puterea regeneratoare. Ele învăluie inelul într-o aură plină de viață și vitalitate, reamintindu-ne că fiecare femeie are în ea puterea de a se transforma și de a înflori într-o ființă divină.

Acest inel din argint gravat cu cuvântul “Zeita” și flori subtile este un cadou perfect pentru femeile care doresc să-și exprime feminitatea și să-și trezească puterea interioară. Fie că îl porți în fiecare zi sau îl reserți pentru ocazii speciale, acest inel va deveni un simbol al forței și frumuseții tale interioare.

Acest inel din argint gravat Zeita, iti va aminti că în tine se află o zeiță adormită, așteptând să fie trezită și să lumineze lumea cu puterea și înțelepciunea ta. Descoperă-ți potențialul și înalță-te deasupra, purtând cu mândrie acest inel gravat cu cuvântul “Zeita” și flori subtile, care îți amintește că ești frumoasă, puternică și demnă de admirație.

Proprietati terapeutice ale bijuteriilor din argint: inel din argint gravat Zeita

Argintul are o istorie lungă fiind folosit în scopuri terapeutice începând cu medicina tradițională chineză și ayurveda indiană. Unele dintre beneficiile terapeutice ale purtării argintului includ:

  • Proprietăți antibacteriene și antivirale. Argintul are proprietăți antibacteriene și antivirale, ceea ce poate ajuta la prevenirea infecțiilor și la accelerarea vindecării rănilor. Prin urmare, purtarea bijuteriilor din argint poate ajuta la menținerea sănătății și a igienei personale.
  • Efect antiinflamator. Argintul are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației în organism. Purtarea bijuteriilor din argint poate ajuta la reducerea durerii și inflamației în cazul afecțiunilor cum ar fi artrita și astmul.
  • Efect calmant. Argintul este cunoscut și pentru efectul său calmant asupra mintii și a corpului. Prin urmare, purtarea bijuteriilor din argint poate ajuta la reducerea stresului, anxietății și a oboselii, contribuind astfel la o stare generală de bine.
  • Îmbunătățirea circulației sanguine: Purtarea bijuteriilor din argint poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea circulației sanguine. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care suferă de probleme de circulație sau pentru cei care își doresc să își îmbunătățească performanța sportivă.

Material: argint 925
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclusa.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Inel din argint gravat Zeita"
Back to top