Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Inel din argint coloana Infinitului

180.00 lei

Inel din argint modelat sub forma coloanei Infinitului – model asemanator cu cel al lui Brancusi.

Inelul subtire si delicat îmbracă elegant degetul si te cucereste prin simplitatea lui. Inelul este unisex și poate fi purtat pe orice deget, inclusiv pe cel mare. Este un inel comod și arata foarte frumos pe deget.

Inel reglabil.

8 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Eleganță în Simplitate: inel din argint coloana InfinituluiÎn lumea bijuteriilor, frumusețea se află adesea în simplitate și în detalii subtile. Un inel subțire din argint modelat sub forma celebrei sculpturi “Coloana Infinitului” a lui Constantin Brâncuși reprezintă o alegere deosebită și cu un puternic mesaj estetic. Cu o istorie îndelungată de reprezentare artistică și simbolism, acest inel poate aduce un plus de valoare și semnificație oricărei colecții de bijuterii.

Motive estetice pentru achizia unui inel subțire din argint:

Eleganța Minimalistă: Inelul subțire din argint are o eleganță aparte datorită simplității sale. Cu liniile sale fluide și curbele sale subtile, acest inel adaugă un plus de rafinament oricărei ținute. Este alegerea perfectă pentru cei care apreciază designul minimalist și subtilitatea.

Strălucirea Argintului: Argintul este un metal cunoscut pentru strălucirea sa distinctivă. Acest inel va străluci cu fiecare mișcare a mâinii, captând lumina și atrăgând privirile admirative. Argintul conferă un aspect pur și luminos, completând cu grație orice stil personal.

Simplitatea Versatilă: Datorită simplității sale, acest inel se poate potrivi cu orice stil vestimentar sau ocazie. Poți purta inelul subțire din argint în fiecare zi sau îl poți asorta cu ținute mai elegante pentru evenimente speciale. Este un accesoriu versatil ce își va găsi locul în garderoba ta cu ușurință.

Simbolistica Sculpturii “Coloana Infinitului” – Inel din argint coloana Infinitului:

Eternitate și Infinit: Sculptura “Coloana Infinitului” a lui Brâncuși este un simbol al infinitului și al eternității. Aceasta sugerează ideea că timpul nu are început și sfârșit, ci este o continuitate fără margini. Purtați un inel inspirat de această operă iconică poate aminti purtătorului de aceste concepte profunde și poate deveni un simbol al durabilității în viață.

Reprezentare a Simplificării: Brâncuși a fost cunoscut pentru abordarea sa de a simplifica formele artistice până la esența lor. Inelul subțire din argint inspirat de “Coloana Infinitului” poate simboliza căutarea frumuseții în lucrurile simple, în esența pură a formelor și a simplității.

Inspiră Creativitatea: A purta un inel inspirat de o operă de artă celebră poate inspira creativitatea și aprecierea artei în viața de zi cu zi. Această bijuterie poate servi ca o mică operă de artă portabilă, întotdeauna la îndemână pentru a te conecta cu frumusețea și semnificația artei lui Brâncuși.

  • Material: argint
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Saculet de cadou inclus
Back to top