Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Inel cupru floarea vietii

70.00 lei

Inel din cupru reglabil-marime deestul de mare, este potrivit pt degetele mai mari nu cele micute.

Dimensiune inel: 59

Bijuteriile de cupru “lucreaza” pe trei nivele:

1. nivelul biochimic, prin absorbția cuprului prin piele – aproximativ 14 miligrame de cupru pe luna.

2. nivelul electromagnetic, ca si circuit de rezonanță – mod in care atrage energiile cosmice

3. nivel bioelectric, mod in care se reglează energetic organismul. In momentul in care se poarta bratari din metale diferite se constata ca se produce un curent slab care are proprietati teraputice.
Mai multe detalii gasesti in acest articol: https://beatrixcolorblog.wordpress.com/2023/07/21/de-ce-sa-porti-bijuterii-din-cupru/

Atentie ! Daca aveti psoriazis sau diferite tipuri de dermatita, nu recomand purtarea cuprului, deoarece acesta boala poata arata un exces de cupru in organism – pentru mai multe detalii va recomand cartea Videcarea Ficatului – Anthony Williams, daca nu gasiti cartea astept un email comenzi@beatrixcolor.ro sa va dau mai multe detalii.

Stoc epuizat

Anunta-ma cand revine in stoc

Share pe

Descriere

Inel cupru floarea vietii creat in atelierul BeatrixColor.
În lumea agitată și plină de stres în care trăim, căutăm mereu mijloace de a ne îmbunătăți calitatea vieții, de a ne conecta la latura noastră spirituală și de a ne proteja de influențele negative. Un inel de cupru cu Floarea Vieții gravată pe tot diametrul său este exact acea alegere subtilă și puternică care poate contribui la armonia ta interioară și la echilibrul spiritual.
Este o modalitate subtilă de a-ți exprima individualitatea și de a-ți arăta angajamentul față de creșterea personală.Cuprul este un metal cu o istorie lungă în utilizarea sa în scopuri spirituale. Încă din vechime, acest metal a fost asociat cu vindecarea și protecția. Purtarea cuprului are abilitatea de a echilibra energiile noastre și de a ne ajuta să ne conectăm la latura noastră interioară. Acesta atrage energiile pozitive și ajută la respingerea celor negative, făcându-l un scut protector natural împotriva influențelor nefaste.

Inel cupru floarea vietii: simbolistica

Magia acestui inel nu se oprește doar la beneficiile cuprului. Gravura delicatei Flori a Vieții pe întregul diametru adaugă un nivel suplimentar de semnificație și putere. Floarea Vieții este un simbol ancestral care a fost recunoscut în culturile din întreaga lume ca un simbol al creației și al conexiunii tuturor lucrurilor în univers. Ea reprezintă perfect echilibrul și armonia cosmică, reflectând astfel ideea de unitate și interconectare. Când porți acest inel, te conectezi cu această înțelepciune ancestrală și te îndrepți spre echilibrul și armonia personală.
Inelul de cupru Floarea Vieții este o amintire constantă a importanței găsirii echilibrului în viață. În fiecare zi, când privești inelul, iti vei aminti că ești parte a unei mari rețele de conexiuni și că ai capacitatea de a atrage energii pozitive și de a respinge influențele negative.

De ce sa porti un inel cu floarea vietii

Acest inel de cupru cu Floarea Vieții este mult mai mult decât o bijuterie frumoasă. Este o alegere spirituală înțeleaptă care te poate ajuta să te conectezi cu tine însuți, să atragi energii pozitive și să te protejezi de influențele negative. Este un simbol al echilibrului și al unității, amintindu-ți că ești parte a unui întreg mai mare în acest univers vast. Așadar, investiția într-un astfel de inel nu este doar pentru a-ți îmbogăți garderoba, ci și pentru a-ți îmbogăți sufletul.
Afla mai multe despre beneficiile purtarii bijuteriilor de cupru in articolul de aici.

Material: cupru
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclus

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Inel cupru floarea vietii"
Back to top