Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Inel argint Luna si Soare Echilibru

120.00 lei

Inel minimalist lucrat in argint cu simbolul luna si soarele.

Soarele, cel mai iubit simbol al vieții si luna, simbolul deplin al intimitatii feminine impodobesc remarcabil capetele acestui inel. Extrem de feminin și delicat, inelul va arata splendid pe orice deget îl vei purta.

Marime inel:reglabil

Combinatia puternica a acestui inel – argint si astrele care alcatuiesc aceasta bijuterie remarcabila – te va ajuta la introspectie in momentele in care ai nevoie de vindecare interioara fiind un talisman care va atrage norocul si bucuria.

Stoc epuizat

Anunta-ma cand revine in stoc

Share pe

Descriere

De ce sa porti inele din argint:

    • Acest inel din argint cu Luna si Soare Echilibru face parte din colectia ‘Feminitate” o colectie creata cu intentia de vindecare. Este o re-aducere aminte a inzestrarilor noastre magice cu care putem crea frumosul pe acest Pamant. Luna, astru al noptilor, evoca in plan metaforic frumusetea, dar si lumina in imensitatea intunecimii. Luna este simbolul cunoasterii teoretice, conceptuale, rationale. Argintul numit si “ metalul luminii lunii” este unul din cele trei metale primordial, metalul Mamei Divine, al Lunii, al noptii, al secretelor, al energiei feminine si al fortei vitale. Inelul Luna si Soare in Echilibru imbina elementele primordiale – argintul si astrele, intr-o bijuterie superba, puternic energetica.

De ce sa porti argint si bijuterii din argint

    • Argintul purtat de femei echilibreaza dereglarile hormonale. Este totodata un perfect agent antibacterian si antiviral, sustinand sistemul imunitar sa lupte cu infectiile. Argintul poate fi purtat in orice fel de bijuterie – cercei din argint, coliere din argint, bratari din argint, inele din argint sau doar pandantive din argint. Daca simti ca ai pierdut misterul din viata ta, in rutina de zi cu zi, purtand bijuterii din argint vei avea in acest metal un sustinator pentru redescoperirea entuziasmului pentru necunoscut.
    • Material: argint
    • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
    • Cutie de cadou inclusa

Informații suplimentare

Greutate5 kg
Back to top