Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Inel argint Be Authentic

160.00 lei

Inel semilat din argint cu mesajul pozitiv ” Be Autenthic ”

Ce înseamnă să fii autentic?

În timp ce a fi sincer sau a fi onest implică o atitudine ori un comportament raportat la ceilalți, a fi autentic implică a fi sincer cu tine însuți, pentru propriul beneficiu.

Doar când ești sincer cu tine însuți poți fi sincer și cu ceilalți. Și doar când te comporți în acord cu această veridicitate, poți fi autentic.

Ce se află în spatele măștilor pe care societatea le forțează asupra mea? Cine sunt eu dincolo de presiunile impuse de cei din jurul meu și de societate? Cine sunt eu dincolo de rolurile de zi cu zi? Cum să acced la sinele autentic?

Cred că este nevoie de un adevărat proces de introspecție și de o serie variată de experiențe, unele dureroase, pentru a găsi răspunsul la aceste întrebări.

Când acționezi în contradicție cu valorile tale, când urmezi un drum personal sau profesional doar pentru a-i mulțumi pe ceilalți, nu duci o viață autentică.

A fi autentic =a fi sincer cu tine însuți+a menține o coerență între ceea ce simți și ceea ce spui sau faci+a face alegeri în acord cu valorile tale.

4 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Material: argint 925
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclusa.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Inel argint Be Authentic"
Back to top