Cine este BeatrixColor?

Ma numesc Beatrice Crancu si sunt creatoarea din spatele brandului de bijuterii si accesorii handmade BeatrixColor.

Beatrix Color este un concept care mi-ar placea sa cuprinda mai mult decat bijuterii si podoabe, imi doresc sa inspir oamenii sa duca un stil de viata sanatos. Totul a inceput in urma cu trei ani, cand faceam bijuterii cu fimo (pasta de modelat) si simteam ca ceva nu merge.

M-am tot gandit ce bijuterii as putea sa fac, sa fie si ecologice, sa ii si ajute pe ceilalti, si asa am ajuns sa lucrez cu cristale semipretioase. Aceste bijuterii sunt vesnice; si peste 5.000 de ani ele se vor gasi in pamant si civilizatiile urmatoare, poate le vor admira in muzeele lor.

beatrice
Ce ma inspira?

Natura ma inspira , oamenii ma insipra si sufletul meu. Sunt pietre, cristale, bucati de lemne pe care le iau din locurile pe care le vizitez, iar ele ma „striga” efectiv in limbaj mut sa le iau si sa le fac bijuterii. Greu de crezut, dar usor de purtat. Nu eu sunt creatoarea acestora, ci Creatorul lucreaza prin mine. Am dorit de asemenea sa realizez bijuterii care sa poarte in ele un strop din frumusetea acestei planete: minunatele cristale si anemone, care au luat nastere acum milioane de ani in urma.

Despre bijuteriile create de mine

Am creat o multitudine de bijuterii handmade din margele, pietre semipretioase si pretioase, montate in argint, cupru sau otel inoxidabil astfel incat sa fie hipoalergenice si foarte rezistente, sa nu rugineasca, chiar daca sunt purtate la mare. O atentie deosebita trebuie data pietrelor mai delicate (de ex.: turcoaz, perle, coral, jaspuri), care sunt sensibile la detergenti si apa tratata chimic. In rest, pietrele de tip agate, onyx-uri, jaduri, quarturi, rubine, safire, smaralde, topaz, pot fi purtate fara grija, indiferent de conditii!

Bijuteriile Beatrix Color sunt lucrate in stoc limitat iar unele piese sunt unice.

Sunt bijuterii cu pietre semipretioase si pietre naturale, create manual cu multa daruire pentru suflete frumoase, pentru inspiratie, voie buna si vindecare interioara.
Pe langa aspectul lor deosebit, pietrele semipretioase au fost utilizate inca din preistorie ca obiecte de cult. Mai tarziu astrologii le-au asociat anumitor semne zodiacale. Colectiile nostre au fost realizate astfel incat sa puteti alege bijuterii ale caror pietre sunt in concordanta cu zodia si ziua nasterii dumneavoastre.
Exista o intreaga stiinta de mineralogie si de ezoterism despre prietrele din care sunt confectionate aceste minunate bijuterii! Dar indiferent de motivul pentru care le veti alege, ele sunt bijuterii deosebit de frumoase, pe care le puteti purta la ocazii speciale sau la birou si care va vor pune in evidenta cu succes orice tinuta.
Alege dintre sute de cercei, coliere, inele si alte produse unicat, lucrate manual.

Multumim pentru vizita ! 🙂