Cum sa iti faci din bijuteriile tale-talismane de protectie

f0f8186b8ebfcd7d0262ff8458026e0a

Te poți simți intrigat de conceptul de vindecare și de manifestare a vieții tale ideale cu ajutorul cristalelor, dar știi că orice bijuterie poate fi transformata intr-un talisman?

Vindecarea cu cristale- sau ideea că cristalele specifice posedă proprietăți de vindecare – este o practica de acceptata de vechile civilizatii. Dacă sunteți familiarizați cu aceasta, atunci probabil că aveți un cristal sau o bijuterie cu cristale. S-ar putea să vă simțiți că aveți nevoie de un cuarț roz pentru a cultiva iubirea, ametist pentru a deschide chakra celui de-al treilea ochi sau  hematit pentru împământare. Ideea de a găsi diferite pietre poate părea epuizant și dificil de a fi încorporată în viața ta. Dacă sunteți obosit să găsiți și să purtați cristale pentru tot, există o cale mai ușoară.

 

Cristalele funcționează numai atunci când le impulsionați cu energia intențiilor voastre pozitive. Această energie nu este o energie fizică, ci mai degrabă o energie spirituală. Când meditați asupra intențiilor voastre și iti imaginezi energia care intră în cristal, îl programați de fapt. Cristalele pot ține mai ușor intențiile și vibrațiile pozitive decât alte obiecte, însă purtarea lor nu este întotdeauna practică.

Cristalul pe care îl programați este doar un simbol fizic pentru intenția voastră. Simbolul servește ca un memento și vă ajută să ridicați vibrațiile pentru a se potrivi intenției dvs. Cu cât vibrația dvs. corespunde mai mult intenției dvs., cu atât mai ușor va fi intenția de manifestare.

d0305563b3629c19bbfecedd0ab481b1

Vestea bună este că puteți programa alte obiecte mai practice, care vă vor ajuta să vă manifestați.

Indiferent dacă aveți o pungă plină de cristale sau o bijuterie – aici este o activitate simplă pe care o puteți încerca să inspire vindecarea și să vă ajute să manifestați viața dorită:

 1.Găsiți orice bijuterie pe care vă place să o purtați.
2. Țineți-l în palme și imaginați-vă lumina strălucitoare, care o curăță și o face din nou nouă.

3.Simțiți cu adevărat emoțiile pozitive pe care le-ați simți dacă intenția voastră a devenit reală. Vă puteți gândi la mai multe intenții pozitive simultan.
Imaginați-vă acele sentimente pozitive care intră în bijuterii, cum ar fi cumpărarea bijuteriilor în emoțiile pozitive.

4.Continuați să vizualizați acest lucru până când credeți că intenția dvs. se manifestă.

5.Purtați bijuteriile ori de câte ori doriți.

6.Încredeți-vă că intențiile voastre se vor manifesta.

7.Dacă vă schimbați ideile cu privire la ceea ce doriți să vă manifestați în viața dvs., puteți să începeți sau să vă curățați bijuteriile, urmând pasul 2.

Namaste !

Beatrice


Lasa mesajul tau aici