Cum sa folosim energia cristalelor

 

Pentru ca puterea cristalelor sa poate actiona intr-un mod cat mai benefic, trebuie sa cunoastem toate secretele si calitatile lor si sa invatam tehnici care sa ne permita sa le folosim energia si vibratia.
Efectul lor armonios ne va revela potentialul din noi insine si din mediul inconjurator.

Cristaloterapia a dezvoltat un sistem de proceduri si tehnici care sa contribuie la redobandirea sanatatii corpului si a mintii.Acest sistem se bazeaza pe capacitatea cristalelor de a armoniza campul de energie al fiintelor vii spre care converg vibratiile.Datorita structurii moleculare unice, cristalele ajuta la refacerea, intarirea si echilibrarea energiei fizice si a celei spirituale.Intr-o mare masura, raspandirea pe care a dobandit-o cristaloterapia in Europa se datoreaza succesului pe care l-a avut in Statele Unite, unde utilizarea terapeutica a cristalelor a supravietuit printre mostenitorii actuali ai triburilor de indieni care populau preriile, deserturile si muntii din acesta tara, in momentul colonizarii europene.

Cristaloterapia moderna a stiut sa profite de invataturile si marturiile lasate de vechii medici, alchimisti, astrologi, mistici si samani, adaptand la timpurile actuale metodele mostenite si practicile de vindecare si dezvoltand noi tehnici pe aceleasi principii. Acestea, pe care le vom studia pe parcursul colectiei, permit vindecarea diverselor boli, a starilor de depresie, a stresului cronic si asa mai departe.

Exista mai multe moduri de a manifesta cristalele pentru a imbunatati capacitatea noastra de relationare cu ceilalti, pentru a dobandi o mai mare siguranta de sine si pentru a rezolva problemele diverse, cum ar fi cele emotionale sau profesionale.
Pur si simplu, ne putem folosi pasiv de ele, amplasadu-le in locuri strategice din casa sau de la birou, pentru a propaga efectele de relaxare si purificare a energiilor negative.
Cu toate acestea, in cazul in care este vorba de vindecarea unei probleme fizice sau a unei tulburari de ordin emotional, e nevoie de un impuls mai mare. In acest caz, ar fi mai bine ca persoana care le utilizeaza sa pastreze o legatura mai directa  cu aceste cristale, folosindu-le, de pilda, in timpul meditatiei sau plasandu-le in zonele afectate ale corpului.
De beneficiile cristalelor ssi ale pietrelor nu trebuie sa se bucure doar cativa privilegiati.Oricine manifesta un interes sau aprofundeaza acest domeniu poate stapani cu usurinta tehnicile de cristaloterapie. In acel moment, li se ofera satisfactia de a intra in posesia resurselor care sa le imbunanateasca viata sub diferite aspecte sau care sa ii ajute pe cei din jurul lor.

Ce puteti folosi la birou ?
Un cristal de turmalina neagra sau aventurin -acesta aduna energia negativa si smogul electromagnetic din jur, va apara de radiatiile electronicelor.
Va rog o data pe luna spalati cristalul in apa rece si lasati-l sa se incarce in soare sau luna plina.

Ce puteti folosi in casa?
Un cuart roz sa va aduca iubire si armonie sau un cristal se selenit deoarece acesta protejeaza incaperile de energiile joase nedorite.
Va rog o data pe luna spalati cristalul in apa rece si lasati-l sa se incarce in soare sau luna plina.

foto: tumblr
text:deagostini 

 


Comments (2)

  1. Sut pur si simplu fascinante, nu doar prin culori si si prin magia lor.

    septembrie 2, 2015 at 10:43 pm Reply
  2. Anonymous

    Sunt magice,insa ma sperie puterea lor,
    este un teren necunoscut si ma sperie gandul ca daca nu sunt folosite corespunzator pot face mai mult rau decat bine

    ianuarie 23, 2016 at 6:56 pm Reply
Lasa mesajul tau aici