Cristalele vorbesc

Cum putem afla ce pot si ce nu pot face cristalele ? Este foarte simplu : acestea ne vorbesc.
Anticii credeau ca pietrele sunt fiinte vii care nu respira decat o data la o suta sau doua sute de ani, si multe culturi credeau ca ele sunt incarnari ale divinitatii.
Vindecatorii care se folosesc de cristale sunt unanim de acord ca acestea daruri minunate ale Mamei-Pamant sunt fiinte vii si le considera incredibil de batrane si intelepte.
De aceea, trateaza-ti intotdeauna cristalele ca pe niste prieteni.
Vorbeste-le, tine-le in mana, mediteaza in tacere asupra lor,invita-le sa te ajute si intreaba-le cum doresc sa lucrezi cu ele.Vei fi surprins sa constanti cat se usor este sa comunici cu cristalele si cat de eficient devine lucru cu energia atunci cand descoperi limbajul cristalelor.

Comunicarea cu cristalele este cu deosebire recomandata in cazul pietrelor noi de inalta vibratie,caci fiecare are propriile caracteristici individuale,care nu rezoneaza neaparat cu ale altora.
Comunicarea cu ele te va ajuta sa le alegi pe cele mai potrivite pentru tine.
Primul lucru pe care il transmite un cristal este cat de eficient amplifica energia si ajuta la vindecare si la cresterea spirituala, dar fiecare cristal are propria sa maniera unica de a actiona, tinand cont inclusiv de vibratia ta individuala si de nevoile tale.Nu-ti limita niciodata cristalul pornind de la premisa ca nu poate face fata decat anumitor lucruri.

Deschide-te in fata tuturor posibilitatilor si cu cat te vei armoniza mai mult cu cristalele tale, cu atat mai mult te vor surprinde si te vor desfata ele.
Ai incredere in puterea cristalelor tale, tu le poti da putere.
Cristalele te pot intelege mental, transmite imagini, comunica prin imagini cu ele iar ele iti vor transmite stari si sentimente elevate.

Poti lucra la inceput cu un singur cristal, nu conteaza dimeniunea acestuia, poate fi si un bob de mazare, caci in el se afla puterea mamei pamant.
Vorbind cu cristalele vorbesti de fapt cu energia mamei pamant, comunica cu ea prin sufletele elementalilor lumii minerale.
Trebuie sa ne folosim de cristale caci ne stau la dispozitie, doar trebuie sa ne conectam cu ele si sa le cerem ajutor, ele ne vor oferi protectia si energia de care avem nevoie.


Lasa mesajul tau aici