Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier cu perle de cultura si medalion de cuart roz

160.00 lei

Colier cu perle de cultura si discuri din cauciuc cu pandantiv rotund de cuart roz montat in alama. Creat 100% manual in atelierele BeatrixColor.

Se crede că perlele oferă protecție și atrag noroc și bogăție. Sunt cunoscute pentru efectele lor calmante. Perlele sunt si un simbol al înțelepciunii, norocului, purității și iubirii. Combinatia perfecta dintre perlele de cultura si cuartul roz a avut ca rezultat o bijuterie absolut remarcabla. In acealsi timp este un colier cu vibratie spirituala si energetica inalta.

Lungime colier: 37 cm

Diametru pandant: 2.8 cm

Stoc epuizat

Anunta-ma cand revine in stoc

Share pe

Descriere

Colier cu perle de cultura si medalion mare, rotund, de cuart roz lucrat manual in atelierele BeatrixColor.

In mitologia greaca, Cuartul Roz a devenit cunoscut ca piatra a iubirii si impacarii. Aceasta legenda este legata de frumoasa zeita Afrodita si cei doi aspiranti la inima acesteia. In efortul de a-l salva pe Adonis, Afrodita s-a intepat in spinii unui tufis. Sangele Afroditei a cazut pe un Cuart Alb, iar acesta  s-a transformat intr-un Cuart Roz.

Aceasta piatra semipretioasa corespunde chakrei inimii (Anahata), de aceea iti deschide inima si ti-0 vindeca de suferinta. Te face sa intelegi ceea ce ai de invatat pentru a atrage iubirea in viata ta si pentru a fi iubire. Iti arata cu blandete lectiile tale si te face sa le intelegi pentru a nu le mai repeta.

Simbolistica perlelor

Simbolistica perlelor a variat de-a lungul timpului. Potrivit multor miturilor, perlele sunt simbol al înțelepciunii dobândite prin experiență.
Perlele sunt unice printre pietre prețioase deoarece sunt singurle care se dezvoltă sub apă și nu pe pământ. O perlă se formeaza din efortul constant pe care o stridie il depune pentru a schimba ceva dureros într-un rezultat frumos.
In plan simbolistic perelele sunt asociate cu ințelepciunea si puterea. Perlele ne învață să folosim durerea inevitabilă pentru a obține o perspectivă unica asupra vietii și a crea frumusețe din orice. Perlele sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii și al afecțiunii. Ca și alte pietre și cristale naturale, perlele conțin energie și abilități puternice. De aceea unii cred că perlele au puterea de a vindeca trupul, mintea și sufletul.
De asemenea, perlele ne învață să fim rezistenți și curajoși. Perlele ne invită într-o călătorie de auto-vindecare pentru a ne vindeca sufletul și a transforma suferinta în ceva bun. Exista credita ca Perlele transforma energia negativa in energie pozitiva, avant un rol puternic protector impotriva pericolelor. Ofera protectie deosebita copiilor, mamelor si familiei.

  • Material: alama, cuart roz, perle de cultura, cauciuc
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie de cadou inclusa
Back to top