Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier margele mallorca si cuart roz, Love Yourself

185.00 lei

Colier margele Mallorca si cuart roz cu accesorii din argint lucrat manual in atelierele BeatrixColor.

Colierul feminin si delicat îmbracă elegant gatul, iar cristalul de cuart roz din centru desăvârșește intr-o maniera perfecta frumusetea margelelor de Mallorca. Acest colier cu margele albe si cuart roz este ușor de accesorizat si va adauga întotdeauna o notă sofisticată imaginii oricarei femei.
Margelele Mallorca sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii și al afecțiunii.

Colier dimensiune: 37cm
Dimensiune cuart roz: 12mm

———————————————————————————————————————————————–

4 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier margele mallorca si cuart roz, Love Yourself lucrat manual in atelierele BeatrixColor.

Colier margele si cuart roz: proprietatile energetice ale cuart

Purtarea unui colier cu cuart roz poate aduce numeroase beneficii energetice. Cuartul este o piatra prețioasă asociată cu vindecarea și echilibrarea energiei personale. Cuartul roz, cunoscut și sub numele de calcedonie roz, este o varietate a cuarțului care variază în culoare de la nuanțe palide de roz până la un roz mai intens.

Iată câteva dintre proprietățile energetice ale purtării unui colier cu cuart roz:

– Echilibrarea și deschiderea chakrelor inimii. Cuartul roz este considerat o piatră a iubirii și compasiunii. Aceasta ajută la deschiderea și echilibrarea chakrei inimii. Faciliteaza exprimarea sentimentelor, vindecarea rănilor emoționale și dezvoltarea iubirii de sine.
– Reducerea stresului și anxietății. Cuartul roz emite o energie blândă și calmantă, care poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății. Această piatră poate aduce o stare de liniște și relaxare în viața ta.
– Vindecarea emoțională. Purtarea unui colier cu cuart roz poate ajuta la vindecarea rănilor emoționale și a traumelor trecute. Această piatră poate promova iertarea și eliberarea emoțiilor negative, contribuind la creșterea stimei de sine și la dezvoltarea unei perspective mai pozitive asupra vieții.
– Stimularea relațiilor armonioase. Cuartul roz este cunoscut pentru capacitatea sa de a atrage iubirea și armonia în relații. Poate facilita comunicarea deschisă și sinceră în cuplu și poate ajuta la rezolvarea conflictelor într-un mod mai pașnic.
– Purificarea și protecția energetică. Această piatră poate ajuta la purificarea și curățarea energiei personale, eliminând vibrațiile negative și absorbind energia pozitivă. De asemenea, oferă o anumită protecție energetică împotriva influențelor externe nocive.
– Stimularea compasiunii și empatiei. Cuartul roz poate deschide inima și poate crește compasiunea și empatia față de ceilalți. Te poate face să fii mai conștient de nevoile și sentimentele celor din jurul tău.
– Ameliorarea insomniei. Purtarea unui colier cu cuart roz poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului. Această piatră poate aduce o stare de relaxare care favorizează odihna liniștită și fără tulburări.

Detalii spirituale 

Chakra: Chakra 4
Zodii Europene:  Taur ,
Zodii Chinezesti: Caine de lemn , Caine de foc , Caine de pamant , Caine de metal , Caine de apa
Zodii Arboricol: Smochin , Mar , Tei
Zodii Floral: Trandafir, Bujor
Nr. personal: 5
Anotimp: Primavara
Corp: Emotional
Perioada Calendaristica:  02-02 , 02-03 , 02-04

Pentru a beneficia de aceste proprietăți energetice, poți purta acest colier margele si cuart roz în fiecare zi pentru a te conecta cu energia sa blândă și vindecătoare. Este important să cureți și să încărcați piatra periodic pentru a menține aceste proprietăți la capacitate maximă.

  • Material: margele mallorca si cuart roz, argint
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie de cadou inclusa
Back to top