Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier cu perle naturale, malahit si luna din alama

170.00 lei

Colier cu perle naturale de mallorca, cristale naturale de malahit si luna din alama, creat handmade in atelierul Beatrix Color.

Combinatia perfecta a acestui colier cu perle naturale, cristalele verzi de malahit si auriul intunecat al lunei de alama, a avut ca rezultat o bijuterie de o eleganta aparte cu un aer absolut deosebit. De o frumusețe cuceritoare, acest colierul la baza gatului te va face să te îndrăgostești de el la prima vedere. Colierul cu perle, malahit si pandantivul luna este perfect pentru iubitoarele unui look original.

Dimensiune colier: aproximativ 37cm

Stoc epuizat

Anunta-ma cand revine in stoc

Share pe

Descriere

Colier cu perle naturale de Mallorca, cristale naturale de malahit si luna din alama, creat handmade in atelierul Beatrix Color. Poarta acest colier cu perle naturale, malahit si luna din alama la baza gatului, ca element al unei imagini stilate. Un colier cu perle naturale va fi intotdeauna o alegere clasică și rafinată care va sublinia în mod delicat feminitatea și eleganța unei femei. Un colier de perle albe este ușor de accesorizat iar acest tip de colier va adauga întotdeauna o notă sofisticată imaginii oricarei femei.

Simbolistica perlelor

Simbolistica perlelor a variat de-a lungul timpului. Potrivit multor miturilor, perlele sunt simbol al înțelepciunii dobândite prin experiență.
Perlele sunt unice printre pietre prețioase deoarece sunt singurle care se dezvoltă sub apă și nu pe pământ. O perlă se formeaza din efortul constant pe care o stridie il depune pentru a schimba ceva dureros într-un rezultat frumos.
In plan simbolistic perelele sunt asociate cu ințelepciunea si puterea. Perlele ne învață să folosim durerea inevitabilă pentru a obține o perspectivă unica asupra vietii și a crea frumusețe din orice. Perlele sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii și al afecțiunii. Ca și alte pietre și cristale naturale, perlele conțin energie și abilități puternice. De aceea unii cred că perlele au puterea de a vindeca trupul, mintea și sufletul.
De asemenea, perlele ne învață să fim rezistenți și curajoși. Perlele ne invită într-o călătorie de auto-vindecare pentru a ne vindeca sufletul și a transforma suferinta în ceva bun. Exista credita ca Perlele transforma energia negativa in energie pozitiva, avant un rol puternic protector impotriva pericolelor. Ofera protectie deosebita copiilor, mamelor si familiei.

Acest colier cu perle naturale face parte din colectia ‘Feminitate”. Colectia creata cu intentia de vindecare si re-aducere aminte a inzestrarilor noastre magice cu care putem crea frumosul pe acest Pamant. Poarta acest colier cu perle sa iti aduci aminte „Tu, Femeie ” cat de importante sunt gandurile tale. Si cata putere sta in verbul tau si nu uita sa le folosesti intotdeauna in scopul cresterii tale si a celor din jurul tau.

Malachitul este una dintre cele mai importante pietre protectoare impotriva energiilor negative. Impregneaza aura cu vibratii pozitive si intareste scutul energetic care tine la distanta fortele ostile. Malachitul este o piatra care ne activeaza „radarul” care ne ajuta sa simtim pericolul. Totodata, ne ajuta sa devenim invizibili pentru cei care ar putea fi o amenintare pentru bunastarea noastra fizica sau emotionala. Accentueaza echivalentul vibrational al „norocului”, atragand sincronicitati care ne tin in siguranta.
  • Material: malachit, perle , alama
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie de cadou inclusa
Back to top