Coliere dama handmade din argint, coliere din aur sau perle create in atelierul BeatrixColor.

Gravate sau cu cristale naturale, coliere din argint sau aur, din perle sau alama, toate aceste piese autentice te asteapta sa le descoperi in magazinulde bijuterii BeatrixColor.
Coliere lungi sau la baza gatului, toate piese handmade, sunt lucrate cu atentie si migala. Vei gasi coliere handmade din argint si cristale de turmalina, onix, citrin, topaz si multe alte cristale naturale. Avem si colectia de coliere cu perle naturale, mici sau mari, de o eleganta inedita.
Alege din multitudine de coliere cu perle naturale si rafinate, sau coliere din argint cu pandantive statement pentru femeia moderna, sau colierele cu flori atat de delicate. Viziteaza colectiile noastre de coliere pe beatrixcolor.ro si comanda cu incredere! Te asteptam cu coliere calitative simple sau cu cristale montate in argint 925, alama sau otel inoxidabil.

Fiecare colier este creat handmade cu atentie astfel incat modelul sa incante de fiecare data. Pandantivele rotunde sau in forma atipica te vor cucerii de cum le vei vedea.

Colier Sarut din aurColier Sarut din aur 2