Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier Sarutul lui Brancusi din argint si Malachite

280.00 lei

Colier Sarutul lui Brancusi din argint si malahit, lucrat manual din cristale naturale de malahit si accesorii din argint.

Succesion Constantin Brancusi © ADAGP, Paris / VISARTA, București, 2024 

Produsele sunt autorizate de catre Visarta si indeplinesc toate conditiile necesare in vederea dreptului de autor.

Colier dimensiune: 38cm

Dimensiuni pandantiv: grosime 0.7 mm, lățime 10 mm, înălțime 14 mm;

Malachitul emana cea mai vindecatoare energie pentru inima. Prin armonizarea chakrei inimii, Malachitul este benefic atat pentru inima emotionala, cat si pentru inima fizica. Ne sustine sa ne mentinem echilibrul emotional, astfel incat sa ramanem pozitivi, binevoitori si ne scapa de tentatia de a lua in spate bagajul emotional al celorlalti.

9 în stoc (poate fi pre-comandat)

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier Sarutul din argint si malahite – o bijuterie care îmbina frumusețea artei cu puterea vindecătoare a cristalelor naturale de malahit.</p
Acest colier excepțional îmbină arta sculpturii cu simbolistica puternică a unuia dintre cei mai renumiți artiști ai secolului XX, Constantin Brâncuși, cu proprietățile terapeutice unice ale cristalelor de malahit.
Colierul Sarutul din argint si malahite este mult mai mult decât un simplu accesoriu. Este o piesă de artă purtată la gât, o manifestare a frumuseții și simbolismului. Acest colier nu este doar un bijuterie, ci și o declarație subtila a gustului tău rafinat și a aprecierii pentru arta și estetica.

Simbolistica bijuteriei Colier Sarutul lui Brancusi din argint si malahite

“Sărutul”, această operă de artă iconică reprezintă dragostea și pasiunea într-o formă pură. Într-un sărut tandru, doi iubiți se contopesc într-o simbioză perfectă a sufletelor lor. Acest pandantiv din argint capturează esența acestei sculpturi și o poartă cu tine, amintindu-ți mereu de conexiunea profundă dintre oameni, iubire și unitate. Atunci când porți colierul Sărutul lui Brâncuși, porti cu tine o amintire a momentelor speciale și a sentimentelor intense. Porti un simbol minunat al iubirii.

Efectele terapeutice la malahitului: Colier Sarutul lui Brancusi din argint si malahite

Malahitul este cunoscut pentru capacitatea sa de a purifica și de a aduce armonie în viața celui care îl poartă. Este un cristal care ajută la reducerea stresului, anxietății și a energiilor negative, favorizând o minte clară și o inimă deschisă.

Trebuie sa acceptam si sa intelegem ca fiecare dintre noi are propriul drum, iar prin faptul ca ii ajutam pe ceilalti, luandu-le din greutatile emotionale in propriul bagaj, nu le facem niciun bine, ba din contra, ii tinem pe loc si le rapim bucuria de a pasi spre propria eliberare si implinire.
Malachitul stimuleaza si plexul solar, astfel fiindu-ne amplificata vointa. Purtand Malachit, ne va fi mult mai usor sa renuntam la tot felul de tentatii, de la tentatia de a manca inghetata pana la tentatia de a fi infideli, in acest fel realizand ca renuntarea la tentatie nu este o pierdere, ci un castig pentru binele personal suprem.

Cristalele de malahit sunt, de asemenea, cunoscute pentru capacitatea lor de a spori abilitățile de comunicare și relaționare. Acest lucru se leagă perfect de simbolistica iubirii și conexiunii profunde prezentă în sculptura “Sărutul”. Prin urmare, colierul Sărutul lui Brâncuși din argint si malahite poate fi văzut ca un talisman al relațiilor sănătoase și al iubirii durabile.
De asemenea, se spune că malahitul are proprietăți de vindecare a inimii și de echilibrare a chakrelor. Acest lucru înseamnă că purtarea acestui cristal poate contribui la vindecarea emoțională și la restabilirea echilibrului interior.

Material: argint 925, malahit natural
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclus

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier Sarutul lui Brancusi din argint si Malachite"
Back to top