Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier Sarutul lui Brancusi din aur

1,600.00 lei

Colier din aur 14k lucrat cu grija si delicatele pentru purtatoare indragostite de viata.

Succesion Constantin Brancusi © ADAGP, Paris / VISARTA, București, 2024 

Dimensiune colier : 42cm

Dimensiuni: grosime 0.7 mm, lățime 8 mm, înălțime 12 mm;

Inspirat de opera celebrului artist roman Constantin Brancusi.

Produsele sunt autorizate de catre Visarta si indeplinesc toate conditiile necesare in vederea dreptului de autor.

Ideea principala din Sarut este simpla: iubirea ca fuziune intre doua entitati separate reface unitatea originala a vietii.

1 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier Sarut din aur – o bijuterie remarcabila care îmbina frumusețea artei cu finetea unui coleir la baza gatului.</p
Acest colier excepțional îmbină arta sculpturii cu simbolistica puternică a unuia dintre cei mai renumiți artiști ai secolului XX, Constantin Brâncuși.
Colierul Sarut din aur este o piesă de artă purtată la gât, o manifestare a frumuseții și simbolismului. Acest colier nu este doar un bijuterie, ci și o declarație subtila a gustului tău rafinat și a aprecierii pentru arta și estetica.

Simbolistica bijuteriei Colier Sarut din aur dupa Brancusi

“Sărutul”, această operă de artă iconică reprezintă dragostea și pasiunea într-o formă pură. Într-un sărut tandru, doi iubiți se contopesc într-o simbioză perfectă a sufletelor lor. Acest pandantiv din argint capturează esența acestei sculpturi și o poartă cu tine, amintindu-ți mereu de conexiunea profundă dintre oameni, iubire și unitate. Atunci când porți colierul Sărutul lui Brâncuși, porti cu tine o amintire a momentelor speciale și a sentimentelor intense. Porti un simbol minunat al iubirii.

Acest colier Sarut din aur dupa Brancusi este mai mult decât doar o piesă de bijuterie. Poate fi o amintire a iubirii tale sau a unei momente speciale din viața ta. Fie că îl porți în fiecare zi sau doar în ocazii deosebite, acest colier va aduce mereu cu el un mesaj profund de dragoste și frumusețe.

Nu în ultimul rând, să nu uităm importanța lui Constantin Brâncuși în lumea artei. Sculpturile sale au influențat în mod semnificativ arta modernă și au fost recunoscute în întreaga lume pentru simplitatea și profunzimea lor. Alegând să porți un colier cu pandantiv în forma “Sărutului,” te asociezi cu acest artist legendar și devii parte a unei tradiții artistice deosebite.

Acest colier Sarutul lui Brancusi din alama este mult mai mult decât un simplu accesoriu. Este o expresie a frumuseții, iubirii și artei. Poartă-l cu mândrie și adaugă un strop de rafinament și simbolism în fiecare ținută. Este un investiție într-o bucată de artă pe care o poți purta cu tine și care îți va aminti mereu de valoarea esteticii și a iubirii în viața ta.

  • Material: aur 14k
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie de cadou inclusa
Back to top