Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier rubin-zoisit din alama cu luna

170.00 lei

Este o piatră cu un puternic rol protector în toate planurile. Este un cristal care acționează lent și poate fi, prin urmare, purtat pentru perioade lungi de timp.
Transformă negativitatea în energie pozitivă, crește energia fizică și ameliorează letargia, sporește rezistența la procesele mentale facilitând astfel progresul în atingerea obiectivelor purtătorului. Energizează chakrele și curăță câmpul auric.
Sporește încrederea în bunătatea oamenilor, în Univers în general. Ajută utilizatorul să își mențină individualitatea și în același timp să poată interacționa cu cei din jurul lui.
Ajută la manifestarea propriei personalități evidențiind calitățile unice proprii fiecărei persoane. Ajută astfel utilizatorul să iasă din anonimat, să fie remarcat din mulțime.

Material: alama, rubin zoisit
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

2 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier lucrat handmade din alama cu cristale de rubin zoisit.
Dimensiune lant: 51cm
Dimensiune semiluna: 1.9cm

Rubinul in Zoisit sau Anyolitul este o frumoasa combinatie de cristale rosii de Rubin cu Zoisit Verde care uneste energiile pamantului cu ale focului, pasiunea cu rabdarea, dorinta de a obtine totul imediat cu intelepciunea de a lasa lucrurile sa se intample de la sine.
Acest cristal ne da taria de a ne urma visele pastrandu-ne cu picioarele pe pamant. Ii ajuta pe copii si adolescenti sa inteleaga faptul ca trebuie sa respecte anumite reguli fara sa se simta iritati sau excesiv controlati. Calmeaza schimbarile bruste de dispozitie si reactiile exagerate.
Luati aceasta piatra cu voi in vacantele petrecute in strainatate ca sa va ajute sa va simtiti in largul vostru.
Tipul de mineral: Zoisit verde (silicat de calciu si aluminiu) cu incluziuni de rubin (corindon).
Culori: Verde, roz-inchis spre rosu si negru.
Vindecare emotionala: Se spune ca alina neintelegerile aparute in cuplu.
La locul de munca: Purtati-l ca sa rezolvati sarcinile de serviciu si sa respectati termenele-limita. Bun pentru egalitate si relatii colegiale armonioase.
Semnificatie magica: Folositi Rubinul in Zoisit in ritualuri sexuale ori tantrice prin care dragostea devine expresia uniunii absolute.

Afirmatie: Sunt constient de nevoia de a echilibra pasiunea cu realitatea

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier rubin-zoisit din alama cu luna"
Back to top