Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier rubin perle Love is here

299.00 lei

Colier creat manual din cristale de radacina de rubin + perle de cultura.

Dimensiune colier: aproximativ 37.5cm

Rubinul ne vorbeste despre placerea senzuala a vietii – despre frumusetea exprimarii energiei creative. Este o piatra puternica pentru cei care incearca sa dezvolte o atutudine mai iubitoare asupra propriului corp fizic. Poate fi de mare ajutor pentru reglarea metabolismului. Rubinul sustine victimile abuzurilor sexuale sa isi vindece conexiunea cu corpul fizic. Ne incurajeaza sa invatam iubirea de sine, pentru inceput prin ingrijirea corpului fizic. Din acest motiv, Rubinul este un bun suport si pentru cei care se recupereaza dupa tot felul de dependente si dupa inlaturarea comportamentul autodistructiv.

Rubinul mareste motivatia si permite fixarea unor obiective realiste. Stimuleaza chakra inimii si echilibreaza inima. Este un scut puternic impotriva atacului psihic si a vampirizarii energiei inimii. Induce vise pozitive, promoveaza viziuni clare si stimuleaza glanda pineala.

In plan spiritual, Rubinul ne invata sa ne bucuram de existenta in planul fizic. Ne ajuta sa percepem energia spirituala care exista in regatul materiei, si ne preda lectia transmutarii gandurilor si intentiilor in planul fizic. Rubinul ne ajuta sa eliberam amprenta fizica a traumelor emotionale trecute sau a abuzului fizic din memoria celulara.

1 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

  • Material: argint, perle, rubin
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Saculet organza inclus
Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier rubin perle Love is here"
Back to top