Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

4363 scaled
Colier cu spirit 130.00 lei
4351 scaled
Colier fior 130.00 lei

Colier perle la baza gatului cu steluta de mare

250.00 lei

Colier perle la baza gatului alcatuit din perle naturale de cultura cu pandantiv din argint steluta de mare, lucrat manual in atelierele BeatrixColor.

Acest colier delicat și plin de farmec te va conecta cu frumusețea mării. Este un colier care te va cucerii prin designul său marin și simbolistica specială.

Colierul are aproximativ 37cm.

1 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier perle la baza gatului cu pandantiv din argint steluta de mare, delicat si feminin, se așează frumos la gat și are un farmec special. Fie ca alegi acest model sau altul din categoria coliere cu perle, vei fi incantata de bijuteriile BeatrixColor!

Colier cu perle delicate la baza gatului: un simbol al eleganței feminine

Colierul este format din perle naturale atent selectate, care oferă un luciu discret și o formă naturala specifica perlelor de cultura. Perlele sunt un simbol al eleganței feminine atemporale și a rafinamentului, completând orice ținută cu o notă de delicatețe și feminitate.

Un pandantiv micuț din argint în formă de steluță de mare: o amintire a frumuseții mării

Un pandantiv micuț din argint, realizat manual cu grijă, în formă de steluță de mare, atârnă delicat în mijlocul colierului. Steluța de mare este un simbol al vieții marine, al misterului adâncurilor și al frumuseții naturii. Purtarea acestui pandantiv te va conecta cu energia calmă și relaxantă a mării, oferindu-ți o stare de bine și armonie.

Colier perle la baza gatului: simbolistica perlelor

Simbolistica perlelor a variat de-a lungul timpului. Potrivit multor miturilor, perlele sunt simbol al înțelepciunii dobândite prin experiență.
Perlele sunt unice printre pietre prețioase deoarece sunt singurle care se dezvoltă sub apă și nu pe pământ. O perlă se formeaza din efortul constant pe care o stridie il depune pentru a schimba ceva dureros într-un rezultat frumos.
In plan simbolistic perelele sunt asociate cu ințelepciunea si puterea. Perlele ne învață să folosim durerea inevitabilă pentru a obține o perspectivă unica asupra vietii și a crea frumusețe din orice. Perlele sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii și al afecțiunii. Ca și alte pietre și cristale naturale, perlele conțin energie și abilități puternice. De aceea unii cred că perlele au puterea de a vindeca trupul, mintea și sufletul.
De asemenea, perlele ne învață să fim rezistenți și curajoși. Perlele ne invită într-o călătorie de auto-vindecare pentru a ne vindeca sufletul și a transforma suferinta în ceva bun. Exista credita ca Perlele transforma energia negativa in energie pozitiva, avant un rol puternic protector impotriva pericolelor. Ofera protectie deosebita copiilor, mamelor si familiei.

Ce are deosebit acest colier cu perle la baza gatului

Perle naturale cu luciu discret
Un pandantiv micuț din argint în formă de steluță de mare
Un design elegant și minimalist
O bijuterie versatilă pentru orice ocazie
Un cadou perfect pentru o persoană dragă
Livrare rapidă și sigură

  • Material: perle,argint
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie de cadou inclusa
Back to top