Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier perle de cultura si cristal de pirita

230.00 lei

Colier din perle de cultura si pirita cu accesorii de argint placat cu aur.

    Pandantivul auriu cu cristale naturale de pirita este din otel inxoidabil auriu. Combinatia dintre perlele de cultura si pirita cu o stralucire intunecata are ca rezultat un colier absolut remarcabil. Colierul feminin si delicat îmbracă elegant gatul, iar cristalul de pirita negru al pandantivului desăvârșește intr-o maniera perfecta frumusetea perlelor de cultura. Acest colier de perle de cultura si cristal de pirita este va adauga întotdeauna o notă sofisticată imaginii oricarei femei.

Colierul are aproximativ 37 cm.

 

3 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier perle de cultura si cristal de pirita, lucrat manual in atelierele BeatrixColor.
Perlele albe sau culoareate, sunt considerate cele mai elegante bijuterii. Vor fi intotdeauna o alegere clasică și rafinată care va sublinia în mod delicat feminitatea și eleganța unei femei. Un colier de perle albe este ușor de accesorizat iar acest tip de colier va adauga întotdeauna o notă sofisticată imaginii oricarei femei.
Acest colier cu perle de cultura si cristal de pirita poate fi purtate de femei la orice vârstă ca simbol al încrederii, prestigiului și forței personale.
Colierul cu perle de cultura si cristal de pirita imbraca elegant baza gatului, si se aseaza ca element al unei imagini stilate. Acest colier de perle cu cristal de pirita arata extraordinar la tinutele all black unde iese in evidenta prin contrastul stralucitor.

Perlele: semnificatii, simboluri, proprietati energetice

Simbolistica perlelor a variat de-a lungul timpului. Potrivit multor miturilor, perlele sunt simbol al înțelepciunii dobândite prin experiență. Se crede că perlele oferă protecție și atrag noroc și bogăție. Sunt cunoscute pentru efectele lor calmante.
Perlele sunt unice printre pietre prețioase deoarece sunt singurle care se dezvoltă sub apă și nu pe pământ.
O perlă se formeaza din efortul constant pe care o stridie il depune pentru a schimba ceva dureros într-un rezultat frumos și suportabil. In plan simbolistic, perelele sunt associate cu ințelepciunea care vine din timpul și efortul investit în a învăța din greșeli și a le transforma în ceva pozitiv. Perlele ne învață să folosim durerea inevitabilă pentru a obține o perspectivă unica asupra vietii și a crea frumusețe din orice. Perlele sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii și al afecțiunii. Grecii credeau că perlele sunt lacrimile lui Dumnezeu, iar purtarea lor în ziua nunții ar împiedica lacrimile să cadă.

Perlele sunt si un simbol al înțelepciunii, norocului, purității și iubirii. Ca și alte pietre și cristale prețioase, ele conțin energie și abilități puternice. De aceea unii cred că perlele au puterea de a vindeca trupul, mintea și sufletul. De asemenea, perlele ne învață să fim rezistenți și curajoși. Perlele ne invită într-o călătorie de auto-vindecare pentru a ne vindeca sufletul, a ușura suferința și a o transforma în ceva bun.

Scut energetic excelent, pirita tine la distanta energia negativa si poluantii, inclusiv bolile infectioase. Piatra foarte pozitiva, invinge inertia si sentimentul de inadecvare.
Stimuleaza ideile, pune in evidenta abilitatile si potentialul. Un cristal de pirita pus pe birou incarca cu energie camera. Utila in momentul stabilirii liniilor directoare in afaceri. Va invata sa vedeti dincolo de aparente si promoveaza diplomatia. In plan psihologic, pirita trateaza anxietatea si frustrarea, favorizeaza constientizarea propriilor valori si a increderii in sine. Ajuta femeile sa-si invinga complexele de servitudine si inferioritate. Pirita stimuleaza activitatea mentala, deoarece aceasta mareste aportul de sange catre creier.

  • Material: perle
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Cutie de cadou inclusa

Informații suplimentare

Greutate1 kg
Back to top