Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Lantisor argint cu pandantiv Perla Dulce

190.00 lei

Colier alcatuit din lantisor din argint cu pandantiv perla mare naturala ca pandantiv, creat manual in atelierul BeatrixColor.

Lantisorul delicat din argint este decorat din loc in loc cu margelute mici din argint care pun si mai mult in evidenta frumusetea perlei. Frumusețea perlelor constă și în faptul că fiecare perla are forma ei particulara, ceea ce face ca fiecare pandantiv să fie de fapt unic, deși montura este aceeași.

Dimeniune lantisor: 42.5cm
Dimensiune perla: aprx 1.9cm

Exista credita ca Perlele transforma energia negativa in energie pozitiva, avant un rol puternic protector impotriva pericolelor. Ofera protectie deosebita copiilor, mamelor si familiei.

Perle de cultura naturale de calitate superioară.
Pentru că fiecare perlă este naturală, pot exista mici diferențe de formă sau culoare.

2 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Lantisor argint cu pandantiv Perla Dulce creatie Beatrix Color.

Simbolistica perlelor

Simbolistica perlelor a variat de-a lungul timpului. Potrivit multor miturilor, perlele sunt simbol al înțelepciunii dobândite prin experiență.
Perlele sunt unice printre pietre prețioase deoarece sunt singurle care se dezvoltă sub apă și nu pe pământ. O perlă se formeaza din efortul constant pe care o stridie il depune pentru a schimba ceva dureros într-un rezultat frumos.
In plan simbolistic perelele sunt asociate cu ințelepciunea si puterea. Perlele ne învață să folosim durerea inevitabilă pentru a obține o perspectivă unica asupra vietii și a crea frumusețe din orice. Perlele sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii și al afecțiunii. Ca și alte pietre și cristale naturale, perlele conțin energie și abilități puternice. De aceea unii cred că perlele au puterea de a vindeca trupul, mintea și sufletul.
De asemenea, perlele ne învață să fim rezistenți și curajoși. Perlele ne invită într-o călătorie de auto-vindecare pentru a ne vindeca sufletul și a transforma suferinta în ceva bun. Exista credita ca Perlele transforma energia negativa in energie pozitiva, avant un rol puternic protector impotriva pericolelor. Ofera protectie deosebita copiilor, mamelor si familiei.

Acest lantisor din argint cu pandantiv perla mare naturala face parte din colectia ‘Feminitate”. Colectia creata cu intentia de vindecare si re-aducere aminte a inzestrarilor noastre magice cu care putem crea frumosul pe acest Pamant. Poarta acest colier cu perle sa iti aduci aminte „Tu, Femeie ” cat de importante sunt gandurile tale. Si cata putere sta in verbul tau si nu uita sa le folosesti intotdeauna in scopul cresterii tale si a celor din jurul tau.

Material: perla, argint
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclusa.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Lantisor argint cu pandantiv Perla Dulce"
Back to top