Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier Free Bird

190.00 lei

Colier Free Bird din argint cu pandantiv pasare din alama, colier lucrat manual in atelierul BeatrixColor.

Dimensiune pasare: 2.5cm

Dimensiune colier: 45cm

Cantitate
Share pe

Descriere

Colier Free Bird – un accesoriu elegant și plin de simbolism.


Conceput din argint și alama, colierul este format dintr-un pandantiv circular pe care este atașată o pasăre în zbor. Pasărea este reprezentată în stil minimalist, cu linii simple și fluide.
Colierul Free Bird este mult mai mult decât un simplu accesoriu de argint. Este o expresie a libertății, eleganței și subtilității, care va îmbogăți cu siguranță colecția ta de bijuterii.

Simbolistică colier Free Bird

Simbolistica pasării este profundă și bogată în semnificații. Pasărea în zbor cu aripile deschise reprezintă eliberarea de constrângeri și adepții propriului drum. Această bijuterie te va aminti mereu să îți urmezi pasiunile, să explorezi noi orizonturi și să nu te lași niciodată prizonier al convențiilor sociale. Cu “Free Bird” la gât, vei purta mereu amintirea că libertatea este cea mai prețioasă comoară pe care o poți avea.
Forma cercului, simbol a eternității, reprezintă faptul că libertatea este o valoare prețioasă și atemporală. Pasărea în zbor, cu aripile deschise, este atât de subtilă și elegantă încât îți va adăuga un plus de grație și stil oricărei ținute. Faptul că pasărea este reprezentată minimalist adaugă un farmec aparte acestui colier, punând în valoare ideea că adevărata libertate constă în simplitate.

Beneficiile purtarii argintului

Beneficiile purtării argintului sunt binecunoscute. Argintul este un metal prețios care emană o strălucire subtilă și elegantă. Este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatorii, făcându-l potrivit pentru pielea sensibilă. Așadar, nu numai că vei arăta minunat cu colierul “Free Bird”, dar îl vei purta și cu confort. Achiziționarea acestui colier nu este doar o investiție în frumusețea ta, ci și o declarație personală a valorilor tale. În fiecare zi în care îl vei purta, vei reaminti lumii și ție însuți că ești o “Pasăre Liberă” și că libertatea ta este o comoară de neprețuit.

Material: alama,argint
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclusa

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier Free Bird"
Back to top