Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Colier cu fir transparent si cristal natural de Piatra Lunii

120.00 lei150.00 lei

Colier cu fir transparent si cristal natural piatra lunii creat in atelierul Beatrix Color.
Realizat dintr-un fir invizibil subtil, acest colier cu fir transparent se așază delicat la baza gâtului, creând iluzia unei bijuterii care plutește în aer. Pandantivul delicat, dar strălucitoar, decorat cu pietra lunii, adaugă un plus de mister și farmec colierului cu fir transparent. Piatra lunii, cunoscută și sub numele de “piatră a feminității” sau “piatră a intuiției”, este renumită pentru proprietățile sale terapeutice și estetice.

Dimensiune: 37cm (va rog sa ne scrieti marimea dorita, se lucreaza la comanda, daca nu specificati, marimea trimisa va fi cea de 37cm)

Clear
Cantitate
Share pe

Descriere

Colier cu fir transparent si cristal natural piatra lunii creat in atelierul Beatrix Color.

Piatra Lunii este piatra care detine misterele feminitatii. In Lumina ei putem proiecta si observa ulterior adevarul care sta ascuns in propriul Sine. Piatra Lunii este un talisman pentru calatoriile interioare si pentru meditatie, ajutandu-ne sa ne linistim si sa ne concentram astfel incat sa reusim sa pornim in aceste calatorii absolut necesare pentru toti cei care isi doresc sa se cunoasca pe Sine si scopul exact pentru care se afla pe Pamant.

Ceea ce poate fi revelat in urma acestor calatorii interioare este adesea recunoscut ca piesa sau piesele lipsa a puzzle-ului vietii fiecaruia – parti ale Sufletului care au fost lasate in urma sau uitate. Piatra Lunii este si o piatra care ne poate ajuta sa calatorim in vietile anterioare. Este ideala de purtat in timpul regresiilor in vietile anterioare. Pentru femei poate revela propria lor putere feminina si conexiunea lor cu Energia Feminina Suprema.

Piatra Lunii este o piatra a misterelor. A fost intotdeauna asociata cu energia feminina datorita abilitatii sale de a stimula partea intuitiva a mintii. Atunci cand Piatra Lunii este folosita de catre o femeie, aceasta trezeste energia kundalini si dezvolta clarviziunea. Atat pentru femei, cat si pentru barbati, frecventa Pietrei Lunii curata aura, activeaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana si energizeaza toate celelalte chakre.

Piatra Lunii a fost folosita de secole pentru a ne conecta cu energia si puterea Lunii, Luna jucand un rol vital pentru sanatatea Pamantului. Ciclurile Lunii au si ele efecte puternice asupra fiintelor care traiesc pe Pamant. Termenul de „lunatic” nu a fost deloc intamplator folosit pentru animalele si oamenii care aveau un comportament ciudat in timpul Lunii Pline.

Acest colier cu fir transparent și pandantiv cu piatra lunarii nu este doar o bijuterie frumoasă, ci și un talisman al echilibrului și al protecției. Indiferent dacă îl porți în timpul unei întâlniri speciale sau în viața de zi cu zi, acest colier devine o expresie a stilului tău unic.
Dăruiește acest colier cu fir transparent si piatra lunii unei persoane speciale din viața ta.

  • Material: argint 925 , fir transparent din guta , piatra naturala de piatra lunii lucrata in argint
  • Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
  • Saculet de cadou inclus

Informații suplimentare

Metal

Argint, Argint placat cu aur galben

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier cu fir transparent si cristal natural de Piatra Lunii"
Back to top