Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier fir transparent piatra soarelui

90.00 lei

Colier din fir transparent cu cristal natural de piatra soarelui si accesorii din argint.

Dimensiune colier: 37cm ( va rog sa verificati dimensiunea dorita si sa precizati la inchiderea comenzii ce marime doriti, in caz contract va veni marimea 37cm).

Material: piatra soarelui, accesorii argint, guta transparenta
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

Oferim la guta servicii de reparare pe toata durata de viata a colierului, nu inlocuim argintul sau piatra daca acestea s-au deteriorat, dar schimbam guta in mod gratuit.

50 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Piatra Soarelui este extrem de utila pentru eliminarea „string-urilor” care ne tin legati de alti oameni, indiferent daca acestea sunt infipte in chakre sau in aura. Aceste „string-uri” se pot manifesta in plan emotional sau mental si pot avea ca sursa parintii, copiii sau partenerii posesivi. Piatra Soarelui transmite cu iubire aceste energii posesorului lor si este extrem de eficienta pentru taierea legaturilor energetice. Daca avem dificultati in a spune „Nu!” si daca ne sacrificam in permanenta de dragul celorlalti, ar fi bine sa purtam la noi intotdeauna o astfel de piatra. Aceasta elimina codependenta si confera putere personala, independenta si vitalitate. In plus, elimina tendinta de a taragana si de a amana.

In plan spiritual, Piatra Soarelui ne invata sa ne folosim prorpiile abilitati in serviciul celorlalti. Este o piatra a abundentei, care ne ajuta sa realizam in planul fizic propriile dorinte.

In plan emotional, Piatra Soarelui incalzeste si stimuleaza corpul emotional. Ne ajuta sa transformam furia in energie, judecatile in bucurie. Aceasta piatra ridica nivelul vibrational al oricui intra in contact cu ea. Piatra Soarelui actioneaza ca un antidepresiv si alunga starile proaste. Este cu deosebire eficienta in cazul tulburarilor afective sezoniere, aducand lumina in intunericul iernii. Ii ajuta pe cei care se simt discriminati, dezavantajati sau abandonati sa se detaseze complet. Elimina inhibitiile si sentimentul esecului, amplificand stima si increderea de sine. Incurajeaza optimismul si entuziasmul, conducand de multe ori la schimbari pozitive ale cursului evenimentelor. Chiar si cei mai incorigibili pesimisti reactioneaza pozitiv sub influenta Pietrei Soarelui.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier fir transparent piatra soarelui"
Back to top