Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier fir transparent piatra sidef cu simbol ochi de deochi

90.00 lei

Colier din fir transparent cu sidef in forma de hamsa sau inimioara si accesorii din argint.

Dimensiune colier: 37cm ( va rog sa verificati dimensiunea dorita si sa precizati la inchiderea comenzii ce marime doriti, in caz contract va veni marimea 37cm).

In momentul inchiderii comenzii, va rugam sa precizati daca doriti model: hamsa sau inimioara

Material: sidef , accesorii argint, guta transparenta
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

Oferim la guta servicii de reparare pe toata durata de viata a colierului, nu inlocuim argintul sau piatra daca acestea s-au deteriorat, dar schimbam guta in mod gratuit.

30 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Ochiul de deochi turcesc, cunoscut și sub denumirea de ochiul turcesc sau ochiul lui Horus, este un simbol vechi de mii de ani care este folosit în bijuterii și alte artefacte decorative din Turcia și din alte părți ale lumii. Este un simbol puternic al protecției împotriva forțelor malefice și a ghinionului. Se spune că ochiul poate proteja purtătorul său împotriva deochiului, a blestemelor și a altor energii negative.

În bijuterii, ochiul de deochi turcesc este adesea folosit ca un talisman protector. Poate fi găsit pe o gamă largă de bijuterii, inclusiv pe inele, cercei, brățări și coliere. De asemenea, poate fi integrat în diferite materiale precum argintul, aurul, pietrele semiprețioase sau cristalele.

Hamsa este o amuleta antica din Orientul Mijlociu, care simbolizeaza Mana lui Dumnezeu. In toate credintele este un semn protector. Ii aduce purtatorului sau fericire, noroc si sanatate.
Mana Hamsa este cunoscuta sub mai multe nume: Hamsa, mana Hamsa, Hamesh, mana Hamesh, Khamsa, Chamsa, Mana Fatimei. Se mai numeste si Mana Miriei, numita dupa sora lui Moise si a lui Aaron.

In Coran de exemplu, Dumnezeu recunoaste existenta ochiului rau, iar traditiile islamice admit ca insusi Profetul a acceptat folosirea talismanelor, atata timp cat acestea s-au bazat pe textul coranic. Potrivit lui Tertulian, in Arabia preislamica, femeile s-au protejat de “ochiul rau” acoperindu-se cu un val. De asemenea, unele minerale sau pietre erau folosite ca amulete, dar si ochii unor animale cu puteri magice, cum era cazul lupului

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier fir transparent piatra sidef cu simbol ochi de deochi"
Back to top