Intra in cont
Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.
Close
Open the top bar

# Scrie cel putin 1 caracter pentru cautare # Apasa enter pentru cautare sau ESC pentru iesire

Shop

Colier fir transparent piatra galbena citrin

90.00 lei

Colier din fir transparent cu cristal natural de citrin si accesorii din argint.

Dimensiune colier: 37cm ( va rog sa verificati dimensiunea dorita si sa precizati la inchiderea comenzii ce marime doriti, in caz contract va veni marimea 37cm).

Material: piatra soarelui, accesorii argint, guta transparenta
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet inclus

Oferim la guta servicii de reparare pe toata durata de viata a colierului, nu inlocuim argintul sau piatra daca acestea s-au deteriorat, dar schimbam guta in mod gratuit.

49 în stoc

Cantitate
Share pe

Descriere

Este un stimulent puternic pentru plexul solar, lacasul vointei. Ne permite sa fim mai hotarati si sa luam deciziile mai repede, fata teama sau dubii. Este o piatra perfecta pentu cei care nu pot spune „NU!”. Ne ajuta sa enuntam, fara niciun sentiment de vinovatie, cu ce suntem de acord si cu ce nu.

Ne ajuta foarte mult in cazul in care nu stim exact ce ne dorim. Ne ajuta sa ne punem ordine in idei, ganduri, imagini creative si sa stim exact ce dorim sa aducem in planul fizic. Pentru ca stimuleaza chakra plexului solar, acest tip de Citrin ne ajuta sa identificam problemele legate de abundenta si prosperitate.

Citrinul tratat termic incarca aura cu Lumina, datorita energiei vibrante pe care o poarta. Inlatura poverile, greutatile emotionale sau cele mentale si ajuta la perceperea tuturor situatiilor intr-o Lumina pozitiva. Ajuta la inlaturarea gandirii negative si incurajeaza optimismul.

In plan spiritual, Citrinul tratat termic uneste mintea cu vointa. Stimuleaza mintea si sustine procesul de invatare.

In plan emotional, acest tip de Citrin Lumineaza gandurile negre si aduce optimism si bucurie. Ne da un mare avant pentru a da piept cu situatiile dificile.

Recenzii

Nicio recenzie inca.

Adauga prima recenzie pentru "Colier fir transparent piatra galbena citrin"
Back to top